изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:52 EEST
Google пусна музикална търсачка    
Новини
Всички показвани песни са легални и могат да се закупуват. Google обяви музикално разширение на своята търсачка, съобщава TechNews.bg. При заявки по име на песен или изпълнител, търсещата машина ще извежда подобните песни, както и връзки към сайтове на музикални партньори на гиганта, сред които iLike, Rhapsody и iMeem.


Освен имена на песните, резултатът от търсене ще съдържа и обложки на албуми. Потребителите ще могат да намират дори и песни, на които не знаят имената. Достатъчно ще бъде да въведат част от текста на песента.

Още едно предимство на новата търсачка е възможността за прeдварително запознаване с песните, благодарение на партньорството между Google и интернет радиото Pandora.

Услугите iLike и Lala пък позволяват на потребителите да купуват намерените в Google песни. Всички парчета, обхванати от търсещата машина, са легални, тъй като Google вече има сключени споразумения с големите лейбъли.

Първоначално музикалната търсачка ще бъде достъпна само за потребителите в САЩ. В близко време се очаква услугата да се появи и в други страни. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Google пусна музикална търсачка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди