изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:50 EET
ПОЛОВИН ВЕК ОТБЕЛЯЗА "ПТИЦЕКЛАНИЦА" АД    
ИкономикаС тържествен водосвет, отслужен от архиeрейския наместник иконом Стоян Иванов и още двама свещеници, настоящи и бивши служители и гости на фирмата почетоха рождения ден

Вчера официално едно от най-големите предприятия от хранително-вкусовата промишленост на територията на Добрич отбеляза своя 50-годишен юбилей - "Птицекланица" АД. Тържеството започна с водосвет, отслужен от архирейския наместник иконом Стоян Иванов и още двама свещеници. След като пожелаха на всички присъстващи "На многая лета", иконом Иванов подари на фирмата триптих с образите на света Богородица и двамата най-почитани български светци - Георги и Димитър. Той и другите двама свещеници наръсиха за здраве и благополучие офисите на фирмата със светена вода от река Йордан.
С няколко думи на благодарност към присъстващите се обърна и изпълнителният директор на фирмата Иван Иванов. "Може би ви прави впечатление, че не присъстват министри. Това е така, защото не сме ги поканили, тъй като нашата фирма съществува вече 50 години не благодарение на държавата, а въпреки нея" - заяви И. Иванов. Той отбеляза пътя, през който е минало предприятието в половинвековната си история и пожела на всички весел празник.
Желязка Георгиева представи накратко пред присъстващите историята на фирмата, която е основана през 1959 г., когато голяма част от операциите в дейността й са се извършвали ръчно.
Поздравителен адрес и подарък картина поднесе и кметът на Добрич Детелина Николова. Гости и служители вдигнаха наздравици за просперитета на дружеството и опитаха от богатия асортимент пилешки продукти.
 


Сходни връзки

ПОЛОВИН ВЕК ОТБЕЛЯЗА "ПТИЦЕКЛАНИЦА" АД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди