изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:05 EEST
БEКЪМ СТАВА ВЪРКОЛАК ЗА "ХЕЛОУИН"    
СпортЗвездите отвъд океана са в трескава подготовка за "Хелоуин".

Денят на Вси Светии е на особена почит в САЩ и се превръща в страхотен празник не само за децата, но и за всички възрастни. В нощта срещу 1 ноември там едва ли има къща без "Светещия Джак", както наричат тиквения фенер. Хотелиерската наследница Парис Хилтън и гаджето й - бейзболистът Дъг Рейнхарт, също се фенове на "Хелоуин".
Вчера блондинката стана в ранни зори и се втурна към пазара, за да избере най-хубавата тиква, която да отнесе в баровската си къща в Бевърли Хилс. След дълго обикаляне тя се спря на голям екземпляр от жълтия зеленчук. Таблоидите пък не пропуснаха да отбележат, че, дори и тръгнала на пазар, Парис е била облечена като за червения килим. На папарашките снимки г-ца Хилтън е с малка синя рокля, убийствено високи токчета и черна дизайнерска чанта на "Шанел", а в ръцете си държи огромна тиква. "Вероятно тя ще издълбае в нея лицето на бившето си гадже Бенджи Мадън, от когото толкова се страхува", ехидничи "Сън" (б.р. преди няколко дни Парис избяга от рождения ден на приятеля си Дъг Рейнхарт в Лас Вегас, тъй като се оказа, че в клуба им ще свири Бенджи).
Британците също обичат да гонят злите духове в Деня на Вси Светии. Затова не е учудващо, че сред тези, които ще навлекат карнавалните костюми, е и цялото домочадие на Дейвид Бекъм.
Оказа се, че звездата на Лос Анджелис Галакси неслучайно е брадясъл до неузнаваемост. Първоначално гъстото окосмяване по лицето на 34-годишният футболист се дължало на мързела му, но после Бекъм решил, че ще е страхотно да се маскира като Върколака от поредицата "X-men". "Много съм мързелив, въобще не обичам да се бръсна. Всички ми казват да си махна брадата, но аз съм инат. Твърдо съм решен да си я "отглеждам" до 31-ви. Сигурен съм, че с подходящ костюм ще накарам децата да крещят от страх", коментира футболистът. Без съмнение, най-щастливи от хрумката на Дейвид Бекъм ще бъдат тримата му синове - Бруклин (10), Ромео (7) и Круз (4).

Sportal.bg

Още спортни новини в http://www.centersport.org/

 


Сходни връзки

БEКЪМ СТАВА ВЪРКОЛАК ЗА "ХЕЛОУИН" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди