изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:44 EEST
Дани Миноуг се съблече за "Плейбой" заради дългове    
ЛюбопитноСестрата на Кайли Миноуг, Дани се съблече за "Плейбой", за да плати дълговете си. Австралийската певица заявява, че била принудена да се съблече за мъжкото списание, защото дължала 150 000 паунда и била прекалено горда, за да поиска помощ от сестра си.


 

   Дани Миноуг се съблече за

"Кайли знаеше защо го правя. Можеше да й поискам пари, но това не е в природата ми. Никога не пожелах да призная за проблема, който имах", споделя Дани.

Тя се появи на корицата на "Плейбой" през октомври 1995 г. Броят беше изчерпан за по-малко от четири дни и се превърна в един от най-продаваните броеве в Австралия.

38-годишната красавица обаче признава, че й било трудно да пренебрегне желанията на баща си Рон и на майка си Керъл. "Баща ми не искаше да го правя. Той ми каза: "Ако направиш това, то ще бъде завинаги, никога няма да можеш да го промениш", споделя Миноуг. Въпреки това Дани не съжалява за решението си и признава, че се е почуствала "освободена" след фотосесията. БГНЕС

 

 

 

 

 






 


Сходни връзки

Дани Миноуг се съблече за "Плейбой" заради дългове | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди