изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:51 EEST
БСП трябва да отговори - кой и защо точно той стана богат за една нощ, според Татяна Дончева    
ПолитикаСофия. Според Татяна Дончева, при обсъждането на проекта за декларация по повод 20 години от 10 ноември 1989 г., обект на анализ трябва да станат годините 1991, 1992 г. и да се търсят отговори на въпросите: Кой и защо точно той стана богат за една нощ? Защо беше разбита БНБ и защо лица получиха право да вземат необезпечени кредити?

Защо БСП не заложи на мениджърите на късния социализъм?
Според Дончева в България няма община, в която да няма някой, който за една нощ да е станал богаташ в началото на прехода, предаде репортер на Агенция “Фокус”.
БСП не може с една кратка декларация да приключи темата за 10 ноември 1898 г. Това заяви Красимир Премянов на заседанието на Националния съвет на БСП. По думите на Премянов трябва Националният съвет или Изпълнителното бюро да извърши политически анализ на изминалите години и участието на БСП в процесите в страната.
Цветомира ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

БСП трябва да отговори - кой и защо точно той стана богат за една нощ, според Татяна Дончева | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди