изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:43 EEST
Премиерът Бойко Борисов си постави петица за управлението за първите сто дниПремиерът Бойко Борисов си постави петица за управле    
Новини София. Премиерът Бойко Борисов си постави петица за управлението за първите сто дни. Според него, той е започнал работа в „мъртъв сезон” и не е имал време за по-активно сътрудничество с европейските институции. Борисов заяви това на инспекцията на строежа на пътя към инсталацията за преработка на отпадъци край с. Яна, Софийско, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

„Виждате, че всяка седмица се строят детски градини, детски площадки, много трудоемки неща се правят” – каза Борисов. Той уточни, че инвестицията е в размер на 2,4 милиона лева.
По отношение на стоте дни на управление, Борисов каза още, че неговите ги броят още от самото начало на управлението; че е имало декларации, питания, медийни атаки.
Във връзка с наследството от правителството на Станишев, Борисов коментира, че няма как да намери пари за „ланшния сняг” и „да плати вересиите за тоя, дето бори градушките”. 30 милиона лева са необходими за изплащане на неползвания отпуск само за Агенцията за борба с градушките – посочи той.
По думите му – нищо не може да се реформира, защото, ако се съкращават хора, те трябва или първо да си ползват отпуските, или да им се платят парите. По думите на Борисов – въпреки че правителството има такова наследство, поне новият кмет на София ще си знае, защото имало планиране и няма нито една заложена бомба в отделните обществено-икономически сфери.
По отношение на Закона за отвличанията, Борисов уточни, че промени ще се направят в Наказателно-процесуалния кодекс. До две – три седмици той очаква правосъдният министър Маргарита Попова да внесе проекта в Народното събрание.
Миглена ИВАНОВА
 


Сходни връзки

Премиерът Бойко Борисов си постави петица за управлението за първите сто дниПремиерът Бойко Борисов си постави петица за управле | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди