изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:37 EEST
Арестуваха за дрога 21 младежи на техно парти в панаира    
Ред и сигурност17 мъже и 4 жени са били заловени с наркотици по време на техно парти в палата № 14 на Международния панаир в Пловдив тази нощ. Те са на възраст от 16 до 31 г. и са от различни градове на страната – София, Пловдив, Димитровград, Варна, съобщават от МВР.

По време на специализираната операция полицаите са иззели амфетамини, марихуана, хапчета “Екстази” и хашиш. Извършва се експертиза на иззетите количества наркотици.

Образувани са 21 досъдебни производства.

Специализирана полицейска операция за предотвратяване, пресичане и разкриване на престъпления, установяване на лица от криминалния контингент и лица, обявени за общодържавно издирване, проституиращи лица, както и непридружени малолетни и непълнолетни след 22.00 часа на обществени места е имало тази нощ и в столицата. Проверени са 38 обекта и 40 лица. За трима е установено, че са от криминалния контингент.

В заведенията с нощен режим не е установено присъствие на малолетни и непълнолетни след 22 часа. При полицейските проверки са установени и заведени в районните управления 22 души, двама от които без документи за самоличност и 18 проституиращи.

Служители на Девето РУ са задържали две непълнолетни деца, обявени за общодържавно издирване./БЛИЦ
 


Сходни връзки

Арестуваха за дрога 21 младежи на техно парти в панаира | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди