изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:51 EET
Сините искат оставки на провалени управници    
Политика
Най-важният въпрос за стоте дни управление на ГЕРБ е защо не се махат провалени управници, назначени от предишното правителство на национално и на местно ниво.


Това каза пред журналисти в Шумен председателят на СДС Мартин Димитров по повод на първите 100 дни от управлението на правителството на ГЕРБ. Мартин Димитров заяви, цитиран от БТА, че е против това да се бърза с оценка за правителството след 100 дни управление. "Това не е честно, защото нещата не могат да се оправят бързо, когато си наследил една тежка катастрофа", коментира лидерът на СДС.
Той обаче допълни, че е притеснен от голямото закъснение в смяната на кадрите на предишното правителство. Когато някой ръководител на национално или на местно ниво не си върши работата и се е провалил, той трябва да бъде сменен, заяви Мартин Димитров. Ако не бъдат сменени хората, за които е доказано, че са свързани с корупционни скандали, това ще донесе негативи на ГЕРБ, каза лидерът на СДС. Той заяви, че непрекъснато получава сигнали от цялата страна за липсата на кадрови промени.
СДС ще подкрепи бюджета за 2010 г., ако бъдат приети предложенията на партията за намаляване на срока за връщане на ДДС и за увеличаване на данъка върху хазарта. За тези две неща ние държим много, каза Мартин Димитров и допълни, че по тези въпроси СДС постига добър диалог с ГЕРБ през последните дни. Ние подкрепяме правителството на ГЕРБ принципно, а не безусловно, защото безусловните неща са безотговорни, заяви лидерът на СДС, който днес ще се срещне с членовете на СДС в Шуменско и ще разговаря с тях по актуални обществено-политически въпроси.

dir.bg

 


Сходни връзки

Сините искат оставки на провалени управници | 11 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Сините искат оставки на провалени управници
Автор: Anonymous да 2009-11-01 @ 20:29 EET
Чистката закъснява??? Да се започне с бивши комсомолски активистки, окопани от години в училищата!!!
Сините искат оставки на провалени управници
Автор: Anonymous да 2009-11-02 @ 10:05 EET

наистина закъснява , но нали в самата ГЕРБ са набутани толкожа много комунисти  и комсомолци .. я вижте и в Добрич колко са само в Общ. савет, че тях как да ги махне като са от негожата партия... с увредено комунистическо мислене. А Мартин да обърне внимание на саветника от СДС за връзките му с комунистите... как така оцеляжа този Андрешко от селото на бижшия Първи... че пък и в Мароко ..  

Сините искат оставки на провалени управници
Автор: Anonymous да 2009-11-02 @ 10:43 EET

Ами сложете Румен Чамурлийски да управлява, той е снежно чист, нали е шеф на СДС

Сините искат оставки на провалени управници
Автор: Anonymous да 2009-11-02 @ 11:02 EET

 Чамурлииски ли ,  Господ да ни пази . Те , с Алексиев и лубовницата си управляват злощастното сдс  и заедно си го крадат , каквото е останало. Жалко за каузата . С тези хора нищо добро не очаква сдс, Мартин не вижда ли няма ли кои да му каже, то всички свестни хора са заминали . Сотиров знае това. Да не се карат ами да започнат с тези паразити. 

Сините искат оставки на провалени управници
Автор: Anonymous да 2009-11-02 @ 15:36 EET
Martineeee лява резба скрий се защото сдс окради държавата
Сините искат оставки на провалени управници
Автор: Anonymous да 2009-11-02 @ 18:28 EET
Андрешко, А-Алексиев - Мароканеца оцелява, щото се прави понякога на луд. Баща му беше "активен борец", той пък "пасивен седесар", но си играе с комунягите.........
Сините искат оставки на провалени управници
Автор: Anonymous да 2009-11-02 @ 19:22 EET
Махмурлийски за областен губернатор!!!.................
Сините искат оставки на провалени управници
Автор: Anonymous да 2009-11-03 @ 15:08 EET
време е ,време е Чамурлийски и Ал. Алексиев  вече да си ходят. Колко избори трябва да изгубите,колко още хора да изгоните от СДС господа? Нали се науправлявахте вече ...а момчета,  хайде не се  катдидатирайте по вече на председателски места, моля ви .... най искрено  ви моля, нали се наиграхте.... хайде стига толкова... Че то както е тръгнало  тези 27 членове на градската организация на СДС Добрич, ще ви изберат  и след 60 години  ако са живи.
Сините искат оставки на провалени управници
Автор: Anonymous да 2009-11-03 @ 15:17 EET
Мартин Димитров да не дава акъл, а да се позаинтересова, защо общинските съветници на СДС в Добрич са в опозиция срещу ГЕРБ и защо общинските съветници на СДС в Крушари и Тервел са в листата ДПС
Сините искат оставки на провалени управници
Автор: Anonymous да 2009-11-03 @ 17:04 EET
Алексиев-Мароканеца, щял да направи Добрич като Казабланка!!! Само да сме го изберели за шеф на СДС и мут..........
Сините искат оставки на провалени управници
Автор: Anonymous да 2009-11-03 @ 17:30 EET
пъпчивият Чамурлийски и съгласната му буква Алексиев трябва вече да се скрият някъде...

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди