изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:44 EET
БДЖ ТОПЛИ ВЛАКОВЕТЕ    
НовиниВсички вагони на пътническите влакове преди тръгването им  от начална гара вече трябва да се отоплени. Това съобщиха от пресцентъра на БДЖ. Отопляването започна от 30 октомври, като до това време то се пускаше по време на път - по преценка на влаковия персонал, базирана на метеорологичните условия, допълват от компанията.

Предвид наближаването на зимния сезон и очакваните ниски стойности на външните температури, отоплителните или климатичните системи на влаковете ще бъдат включвани един час преди потегляне на влака от начална гара. Предварителното пускане на отоплението се извършва с цел да се осигурят комфортни условия за пътуване на клиентите на националния железопътен превозвач. От компанията добавят, че ще се следи за стриктното изпълнение на всекидневните проверки за изправността на отоплителните или климатични системи в различните категории пътнически влакове. Тези проверки са и част от задължителната подготовка на композициите преди пътуване.
 


Сходни връзки

БДЖ ТОПЛИ ВЛАКОВЕТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди