изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:17 EET
Д-Р Е. ХАДЖИЕВ ОГЛАВИ ДПС ДОБРИЧ    
ПолитикаГости на конференцията бяха двамата депутати от Добрички регион - Корман Исмаилов и Рушен Риза, както и областният лидер на партията на Доган във Варна и не на последно място роденият в Карапелит и издигнал се до зам.-председател на ДПС, а по настоящем депутат от Варна, Йордан Цонев


В съботния ден се проведе областна отчетно-изборна конференция на ДПС. На събитието, което започна със ставане на крака, за да бъдат изслушани националният и европейски химни, присъстваха общо 145 делегати, от които 28 жени. 55 от делегатите на конференцията бяха висшисти, а останалите - със средно образование. Самата конференция протече в два етапа - открита и закрита част. В откритата част бяха избрани работни органи и бе представен отчетен доклад от досегашния председател на организацията Денис Номан. Във втората част, която бе закрита, бе обсъден докладът, както и двете номинации - тази на досегашния областен председател Денис Номан и на доскорошния областен управител и ексдепутат д-р Ердинч Хаджиев. С мнозинство от 88 гласа за областен председател на партийната организация бе избран ексгубернаторът и ексдепутат от Добрички регион д-р Ердинч Хаджиев.
Лидерът на младежкото ДПС и депутат от Добрички регион Корман Исмаилов, който бе гост на областната отчетно-изборна конференция на партията в Добрич, заяви пред журналисти: "Очаквам конфронтация на по-ниско регионално ниво". Запитан какво има предвид, той обясни, че общите съкращения от 10 на сто, а на места и до 20 %, се правят предимно сред симпатизанти и членове на опозоционните партии. "Това е право на изпълнителната власт, но къде другаде има такъв вътрешен министър, който държи в джоба си оставките на подчинените си. Става дума за силна централизация, чиито решения изкривяват действията" - заяви още Исмаилов. Запитан как ще коментира бюджет 2010, Исмаилов призна, че не е имал време да се запознае с него и добави: "Нося проектобюджета със себе си, за да го прочета по-обстойно. Тепърва предстои на заседание на парламентарната група да го обсъдим и тогава ще имаме общо становище".
Другият гост на конференцията - зам.-председателят на партията Йордан Цонев обяви от трибуната в залата, че поднася към делегатите личните поздрави на Доган за постигнатия изборен резултат в парламентарната надпревара и заяви: "Развитието на България ясно подсказва, че онова, заради което ДПС бе създадено преди 20 години - права и свободи, е актуално и днес. Елементаризирането на човешките права и омаловажаването им или неангажирането с проблемите на хората, както и опитите за ограничаване правата на хората, го доказват. ДПС бе, е и ще бъде основен политически субект и в следващите години" - каза Цонев. Той обърна внимание на делегатите, че най-добрия инструмент е местната власт и призова ДПС да продължава да е близо до електората си. "На опитите за насаждане на злоба, омраза и напрежение към нас, ние трябва и ще отвърнем с обич, толерантност и правене на политика за хората" - каза още Цонев от трибуната.
На 12 и 13 декември ще се проведе националната отчетно-изборна конференция на ДПС, когато партията ще чества и 20 години от създаването си.
 


Сходни връзки

Д-Р Е. ХАДЖИЕВ ОГЛАВИ ДПС ДОБРИЧ | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Д-Р Е. ХАДЖИЕВ ОГЛАВИ ДПС ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-11-12 @ 13:34 EET

Този интригант ли беше избран,че той не става за нищо.

Д-Р Е. ХАДЖИЕВ ОГЛАВИ ДПС ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-11-12 @ 13:42 EET

Той е едно нищожество и боклук ,който не разбира нищо от политика. Но пък му предстои да се докаже колко стува тъй като е с много голямо мнение за себе си и за възможностите си .

Д-Р Е. ХАДЖИЕВ ОГЛАВИ ДПС ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-11-12 @ 17:40 EET
Големия проблем на Сопола и сие е изолацията: Никой не иска да дружи с тях!!!
Д-Р Е. ХАДЖИЕВ ОГЛАВИ ДПС ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-11-17 @ 07:49 EET
още малко и соколо излиза в пенсия хахахха

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди