изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:02 EEST
Нервна нощ    
НовиниСофия. Мъж ограби магазин за мобилни телефони в София. Магазинът се намира кръстовището на бул. „Александър Стамболийски” и ул. „Братя Миладинови”. Сигналът бе потвърден от МВР. Малко преди 19,00 часа в Столичната полиция е получен сигнал за грабеж. По първоначални данни маскиран мъж влязъл в магазина, заплашил е служителите, взел е пари и е избягал. Веднага на място са изпратени екипи на СДВР и столичното Трето Районно управление.


Цигани опитаха да оберат товарен влак тази вечер в кв. „Христо Ботев” в столицата. Товарната композиция от 18 вагона е била умишлено спряна. По информация на пресцентъра на БДЖ, от влака, чието движение е било преустановено за 21 минути, не е откраднат товар. На пътя на влака са били поставени камъни и автомобилни гуми, които са били разчистени от машинистите. Умишленото спиране създава съмнения за опит за грабеж, но засега няма потвърждение за тази информация, добавиха от БДЖ.  Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Нервна нощ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди