изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:35 EEST
Актьорът Къванч Татлъту от сериала “Перла”: От 6 години съм с една жена    
Любопитно
Клюката го свързва с актриси, манекенки, певици и дори с Таркан  Въпреки че има милиони почитателки в много други страни, освен в родната си Турция, 25-годишният турски киноактьор Къванч Татлъту от 6 години е само с една жена. Тя живее в европейската част на Истанбул, той – в другата, но всеки ден се виждат. “Като му дойде времето, може и да живеем заедно”, обяснява изпълнителят на ролята на Мехмет в изключително популярния и у нас телевизионен сериал “Перла”.


Той споделя също, че първата му любов е била едно момиче на 13-14 години, което също като него обичало да играе баскетбол, с дълги крака и къси панталонки, спокойно, тихо. Вечер седели на пейка и гледали звездите. Не напреднали много в отношенията си. Само се държали за ръце. Но и това било много вълнуващо.

След като поради здравословни причини е бил принуден да се откаже от мечтата си да играе баскетбол в големи отбори, през 2002 г., когато е само на 19 години, Къванч е избран за

най-добър модел на планетата,


заедно с титлата печели договор за 500 000 долара и заминава на работа в Париж. Там среща Азра Акън, която вече е спечелила титлата “Мис Свят” и има роли в сериали. Започват бурен любовен роман, който близо 5 години вълнува турската общественост и особено жълтите издания.

След като се разделя с миската, Къванч приютява в постелята си по-възрастната от него Мелтем Джумбул - известна актриса и телевизионна водеща, която е с 13 години по-възрастна от него. Двамата дълго крият връзката си заради ревнивия съпруг на Джумбул, но параците успяват да ги изловят в интимни пози на яхта в Босфора и скандалът е невероятно голям. Мелтем е принудена да се разведе заради младия си любовник, но той я изоставя.

Докато в продължение на 2 години вървят снимките на "Перла", Татлъту, изглежда, спечелва сърцето на партньорката си Сонгюл Йоден.

Така поне смятат зрителите, които вярват, че любовта им от екрана се е пренесла и в живота. Но след края на сериала всеки от тях тръгва сам по пътя си.

Не устоява на чара и на партньорката си във филма "Забранена любов" - Берен Саат

светлоока брюнетка, висока едва 167 см, която в момента е лудо влюбена в него.
Името му е замесено в авантюри и с ливанската певица Роала Саад, с турската порноактриса Ноела, с манекенката Седеф Авджи и дори с популярния певец Таркан.

“Сексапилната жена за мен е естествената, без грим, жена, която осъзнава красотата си, но не се натрапва с поведението си, с дрехите си”, споделя Татлъту, който в момента е студент по актьорско майсторство. Противно на слуховете, че е преспал с безброй жени, Къванч се кълне, че предпочита да бъде само с една. И още: не се стреми да напълни живота си с всевъзможни неща, да обикаля нощем по клубове. Сяда с приятели в по-скромни заведения и не обича през лятото да почива на известния плаж Тюркбюкю, където се събират само популярни личности.

http://blitz.bg

 


Сходни връзки

Актьорът Къванч Татлъту от сериала “Перла”: От 6 години съм с една жена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди