изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:31 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на област Добрич са регистрирани  три  криминални престъпленияВъзникнали са  три пътно-транспортни произшествия, с материални щети и 2 пътно-транспортни произшествия с трима убити.

 

            · На 02 ноември 2009г. около 21,49 часа в гр.Добрич по ул.”Калиакра” водача на лек автомобил марка “Хонда Сивик” З.П./42/, с добричка регистрация поради движение с несъобразена скорост губи контрол над автомобила и се блъска в два метални стълба по посока на движението. Вследствие на пътно транспортното произшествие З.П. загива  на място. По случая е образувано досъдебно производство.

            · На 02 ноември 2009г. около 14,40ч. по пътя посока гр.Добрич- с.Козлодуйци водача на лек автомобил “Форд ескорт”, добричка регистрация  Г.Г./40/ при навлизане в остър десен завой губи контрол над автомобила и се блъска в крайпътно дърво вдясно по посока на движението си. От настъпилото пътно транспортно произшествие на място загиват возещите  се в автомобила Ц.С./34/ и П.П./37/ от гр.Добрич. 40- годишния водач и возещия се М.И./36/

са настанени в МБАЛ Добрич без опасност за живота , като водача  е с фрактура на ляво бедро , а П.П. е със сътресение на мозъка. При последвалата проверка е установено, че водача и пътниците са били без поставени обезопасителни колани. Г.Г. е управлявал автомобила без свидетелство за СУМПС, което му е било отнето на 26,06,09г. за употреба на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ Добрич.

        · На 02 ноември 2009г. около 14,40ч. в гр. Добрич по бул.”Добруджа” автопатрул на Първо РУ Добрич спират за проверка лек автомобил марка “Део Нексия”, добричка регистрация с водач В.П./43/ . След последвалата проверка за употреба на алкохол е установено, че 43-годишния водач на “Део Нексия” е управлявал в нетрезво състояние – 2,04 промила алкохол. По случая е образувано бързо полицейско производство.

     

       · На 03 ноември 2009г. след проведени оперативно издирвателни мероприятия от полицейски служители на РУМВР Каврна  е установен Д.Д./30/, за това че на същата дата около 00,10ч. управлявайки лек автомобил марка “Фолксваген Голф” след употреба на алкохол-1,42 промила и без свидетелство за СУМПС при движение с несъобразена скорост се блъска в паркиран автомобил марка “Дачия Логан” , добричка регистрация , след което напуска пътно транспортното произшествие. По случая е образувано досъдебно производство.

 Звено “Пожарна безопасност и спасяване” на територията на област Добрич са участвали в гасенето на един пожар  без нанесени материални щети.       

           

 

                                                                      ПРЕСЦЕНТЪР НА

03 ноември 2009 г.                                          ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди