изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:03 EEST
ДКЦ 2 в Добрич е без ток заради повреда в централното електрическо табло    
НовиниДобрич. От около 10:30 часа тази сутрин Диагностично-консултативният център (ДКЦ) 2 в Добрич е без ток заради късо съединение в централното ел. табло, съобщи директорът на центъра д-р Валери Веселинов, предаде кореспондентът на радио “Фокус” – Варна. Получило се е силно задимяване и персоналът е бил евакуиран. Няма пострадали при инцидента, каза д-р Веселинов.

И към момента няма ел. захранване в сградата, кабинетите не работят, освен тези на няколко общопрактикуващи лекари, които приемат спешни случаи, тъй като има много случаи на грип, уточни д-р Веселинов. Екип на електропреносната мрежа, отговаряща за Североизточна България, работи по отстраняване на техническия проблем в централното табло. Д-р Веселинов не скри, че през последните студени дни в сградата се използват отоплителни електрически печки, защото централното парно все още не е пуснато. Не са готови горелките. ДКЦ 2 пострада най-много от августовското наводнение в Добрич след поройния дъжд. От началото на седмицата започнаха ремонтните дейности на покривната конструкция. Предстои изкопаването на дупка и изграждането на стена там, където през лятото наводнението проби и вода навлезе в кабинети и помещения на центъра и нанесе щети в много голям размер.
Жулиета НИКОЛОВА
 


Сходни връзки

ДКЦ 2 в Добрич е без ток заради повреда в централното електрическо табло | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди