изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 08:23 EEST
УКРАЙНА ЗАТВАРЯ ГРАНИЦАТА СИ ЗАРАДИ ГРИПА, ХАНДБАЛНИЯТ МАЧ НА ДОБРУДЖА Е ПОД ВЪПРОС    
СпортХандбалните срещи в украинското първенство са спрени до 20 ноември заради грипната епидемия, съобщава клубният сайт на съперника на Добруджа Сплендид в турнира за Купата на национални купи - Портовик.


Двата отбора трябваше да се изправят един срещу друг в Одеса на 14 и 15 ноември. Все още няма становище дали евромачовете ще се играят. От Украинската федерация по хандбал информират, че няма да се проведе и турнирът за Купата на Украйна, който миналата година бе спечелен от Портовик. Решенията в резултат на  постановлението на премиера Юлия Тимошенко (на снимката) за обявяване на най-висока степен на заплаха от грипна епидемия. В бившата съветска република са затворени всички училищата, масовите мероприятия са спрени, контролът на границите е засилен. Властите в украинския окръг Чернауц са поискали затварянето на няколко гранични пункта с Румъния и Молдова заради разпространението на грипната епидемия, съобщи Медиафакс, като се позова на агенция Омега. В Украйна са регистрирани над 190 000 болни от грип и остри респираторни инфекции, от които почти половината са деца. Починали са 60 души.

Още спортни новини в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

УКРАЙНА ЗАТВАРЯ ГРАНИЦАТА СИ ЗАРАДИ ГРИПА, ХАНДБАЛНИЯТ МАЧ НА ДОБРУДЖА Е ПОД ВЪПРОС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди