изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:50 EEST
Гамизов: Росен Карадимов и Моника Йосифова управляваха държавата    
ОбществоЕдин от шефовете на ДАНС е сред организаторите на престъпността в България според анализатора Стефан Гамизов. Оказа се, че ДАНС в лицето на хората, които я управляват, всъщност е част от организирането на организираната престъпност в България, отсече той по бТВ тази сутрин.

Той обаче отказа да назове имена.

Гамизов твърди,че до месец ще бъде публикувана статия в британски вестник за организираната престъпност у нас. Там ще е описано всичко и дори ще излезе стенограма на разговор в ресторант на босовете на организираната престъпност, сред който и шеф от ДАНС, обясни той. 

Лидерът на Гражданската лига за България предостави фотос, на който според него се виждат  хората, управляващи страната ни. Сред мъжете на маса в известно столично заведение, нашумяло с ъс седмичните сбирки на влиятелни в близкото минало политици, е бил и бившият заместник-директор на ДАНС. Гамизон не назова името му, но бе конкретен за съдържанието на водения разговор. Според стенограмата, която била предоставена и на британското издание, участниците във въпросния обяд се поздравили "Хайде, честито, фирмичките ни ще работят по АЕЦ "Белене".

Гамизов твърди, че хората от споменатия кръг се опитвали да скрият откраднати 400 млн. лева, които са причинили допълнително 500 млн. загуби на държавата.

Според него проектът ДАНС е станал напълно безмислен, след като президенът Георги Първанов е успял да направи заместник-председател на агенцията Иван Драшков.

Кръгът около него е виновен за щети в размер на 900 млн. лв., които бяха по договор между мен и ДАНС за спиране на корупцията, обвини още Гамизов. Той уточни, че консултантският договор е бил за 400 млн. лв., които са откраднати и заради това обществото търпи загуби от още 500 млн. лв.

„В ерата „Станишев” държавата се управляваше от двама души – Росен Карадимов и Моника Йосифова, докато той самият си поспиваше до 8 часа”, заяви Гамизов. Той поясни, че тройната коалиция е решавала въпроса с разпределението на кражбите.

Никога сред тях не е имало дебат за някакво управленско решение или нещо от този род, посочи още Гамизов. /БЛИЦ

 


Сходни връзки

Гамизов: Росен Карадимов и Моника Йосифова управляваха държавата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.41 секунди