изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:58 EEST
Младеж качен насила в джип в София    
Ред и сигурност
Младеж е бил качен насила в джип на спирката на трамвая на “Лъвов мост” в посока Централна гара около 8 часа тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на МВР.


Сигналът е бил подаден в Столичната полиция от случаен гражданин. Колата потеглила в неизвестна посока. Полицията предприема всички действия за изясняване на обстоятелствата по случая.
Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов потвърди пред журналисти в Министерския съвет, че тази сутрин мъж е качен принудително в кола на "Лъвов мост", съобщи БТА.
Полицията проверява какъв точно е случаят, но засега не може да се твърди, че е отвличане. Има съвпадение на цифрите на номера на колата, които са дадени в сигнала на телефон "112". Автомобилът е установен. За него в момента няма данни да е откраднат, каза Цветанов.
По-късно от пресцентъра на МВР уточниха, че автомобилът е лизингов "Шевролет Каптива". С помощта на свидетели е установен и единият от мъжете, пътували в джипа. Той е 41-годишният Салваторио Михайлов от София, криминално проявен, с регистрации за кражби, измами и грабежи. Според събраната информация от очевидци и тримата пътници в колата били във видимо нетрезво състояние. Продължава работата за издирването на джипа и установяването на самоличността на останалите участници в случая. Столичната полиция призовава гражданите, които могат да предоставят допълнителна информация, да се обадят на тел. 166 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност.  dir.bg
 


Сходни връзки

Младеж качен насила в джип в София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди