изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:55 EET
Роберт Матанич е убивал и отвличал в България    
По светаХърватските институции стигнаха до шокиращи информации за действията на престъпната група, която се обвинява, че е подпомагала и организирала атентата на хърватския журналист Иво Пуканич, пише днес ”Национал”. Според хърватското издание полицията е стигнала до информации, че Роберт Матанич е убил най-малко трима и отвлякъл няколко души в България, като поне едно от тях е било организирано и платено от Слободан Джурови и Сретен Йосич.

Хърватската полиция възнамерявала тези информации да изпрати на колегите си в България, за да бъдат разяснени някои от убийствата в страната, посочва изданието.

„Качеството на информацията, до която е стигнала полицията е шокираща, а точността с която се описват отделни убийства и отвличания, водят до заключение, че може да се очакват и свидетели, с чийто изявления Йосич, Джурович и Матанич да бъдат изправени пред нови дългогодишни наказания”, пише „Национал”. Хърватските служби имали информации, че Матанич със своите сътрудници в България е убивал и отвличал хора, следял конкурентни мафиотски кланове, като ги е изправял един срещу друг и по този начин е защитавал интереса на хората, които са го плащали.

Няколко месеца преди да бъде арестуван от сръбската полиция, Матанич е извършил убийство в Перник. Убийството е било направено за Слободан Джурович, но не е изключено крайният поръчител да е Сретен Йосич. Ликвидираният мъж е бил свързан с контрабанда на наркотици, но ставало дума за конкурентни кланове от Перник и от Пловдив. Кланът от Пловдив е работил за екипа на известния български мафиот Милчо Бонев – Бай Миле, пише хърватският вестник. /БЛИЦ

Таен свидетел в Загреб помага за разкриване на убийства у нас

Голям бандит си тръгна от България свободен

Намериха главата на Иван Може? Край жп линия

 


Сходни връзки

Роберт Матанич е убивал и отвличал в България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди