изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:39 EEST
ОТКРИВАТ ЦЕНТЪР "ЕВРО ДОБРУДЖА"    
НовиниРесурсен център за бизнес и иновации Румъния-България
"Евро Добруджа" ще бъде открит официално на  12.11.2009 г.  от 10:00ч., съобщиха от Търговско-промишлената палата и Enterprise Europe Network - Добрич.

Центърът е създаден по проект: "ЕВРО ДОБРУДЖА - Ресурсен център за бизнес и иновации Румъния - България", финансиран по програма ФАР ТГС Румъния - България 2006.
Проектът е реализиран от Камара за търговия, промишленост, навигация и селско стопанство, Констанца, Румъния, с партньори Търговско-промишлена палата - Добрич, България, Университета "Овидиус" - Констанца, Румъния и Добруджански технологичен колеж - Добрич, България.
Услугите, които ще предоставя центърът Евро-Добруджа, имат за цел да подпомагат осъществяването и развитието на бизнес-отношенията между румънски и български фирми, посредством осигуряването на информация и подпомагане на икономическия и социален профил на Румъния, търсене и предлагане относно основаване на фирми, инвестиции и партньорства, търсене и предлагане на иновации, ноу-хау, нови технологии, румънско законодателство, съществуващи източници за финансиране за общи или индивидуални инициативи в Румъния.
Центърът разполага с библиотека и мултимедийни материали по трансгранични теми, организира мероприятия, осъществява партньорски бизнес-връзки и такива за иновации в бизнеса, обучения, управлява база данни относно търсенето и предлагането за съвместна бизнес-дейност, в областта на иновациите и технологиите, както и за партньорски връзки. Центърът ще се помещава в Камарата за търговия, индустрия, навигация и селско стопанство - Костанца.
 


Сходни връзки

ОТКРИВАТ ЦЕНТЪР "ЕВРО ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди