изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:36 EET
Който го прави по-добре, работи по-добре    
Любопитно Отношенията между партньорите влияят върху всяка една сфера на живота им, в това число и на работата. Шведски учени установиха как именно работоспособността зависи от интимния живот.

В продължение на 5 години учените са наблюдавали сътрудници в различни компании. Интерес за тях са представлявали устойчивостта им на стрес и работоспособността. Паралелно с наблюдението доброволците редовно са минавали тест, в рамките на който се е отчитал техния сексуален живот по тр***на скала.

Оказало се, че колкото по-високо една жена оценява половия си живот, толкова по-добре работи.

С мъжете обаче нещата стоят малко по-различно: най-добре работели тези представители на мъжкия пол, които оценявали своя сексуален живот като отличен или пълен провал. Най-лоши резултати в работата дават мъжете, които оценяват интимния си живот като средно ниво.

В рамките на изследването е установено, че при оценката на нивото на секса мъжете взимат пред вид количеството на сексуалните връзки, докато при жените от значение е качеството.

actualno.com

 


Сходни връзки

Който го прави по-добре, работи по-добре | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди