изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:27 EEST
В ПИНЕТО ЩЕ ГУКА ШАМПИОНСКОТО БЕБЕ НА МИРО ГРАДИНАРОВ    
СпортВолейболният национал Мирослав Градинаров, който играе в италианската Серия А1 за Аран Кучине Абрузо (Пинето), съобщи че този петък посреща синът си Никола и жената, която го направи горд татко - Диляна.

В деня, в който бебокът ще стъпи в Алпийската държава, ще чукне точно два месеца. Добричлията, който в деня на раждането на юнака стана шампион на България по плажен волейбол и посвети титлата на него, не е виждал синът си от 18 септември и сега няма търпение да го гушне.
 "Сигурно вече много е пораснал. Майка му ми праща само снимки и отвреме навреме го виждам на камерата като си говорим с Диляна по скайпа", каза Градинаров. В  Италия той живее в огромен апартамент, който ще пасне перфектно за цялото семейство, научи НДТ. Апартаментът се намира във вилната зона, на метри от морето. Голям плюс в тузарското кварталче на малкия град Пинето били спокойствието и тишината. Миро бил на седмото небе от щастие, тъй като с пристигането на Диляна в Италия, щял да осъществи нейната мечта да живее в Страната на модния рай.  
"С голямо вълнение и нетърпение очаквам тяхното пристигане. Малкият Никола ще получи много разходки на чист въздух и ще бъде заобиколен от голямо внимание и обич от мен майка му, както и от всичките ми съотборници", разказа още Градинаров. Той издаде, че с пристигането си синът му ще присъства и за първи път на мач по волейбол. Бъдещият шампион ще стиска палци за първа победа за отбора на баща си Аран Кучине Абрузо (Пинето), който ще играе срещу Пиаченца.

Още спортни новини в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

В ПИНЕТО ЩЕ ГУКА ШАМПИОНСКОТО БЕБЕ НА МИРО ГРАДИНАРОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди