изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:06 EEST
Изчезнаха скандални снимки на Красьо Черния    
Новини
Красимир Георгиев е събрал 20 топмагистрати на последния си рожден ден, празнуван в столичен елитен ресторант преди няколко месеца, разкрива за столичен вестник запознат с аферите на 28-годишния кандидат за званието”доктор на науките”. Според него снимките от партито на Красьо Черния са толкова шокиращи, че ако бъдат публикувани, досегашният корупционен скандал ще е само невинна история.


“Става въпрос за топмагистрати и политици, които са пирували с Красимир Георгиев”, казва още източникът. Върви мълва, че на рожденния ден на Красьо са присъствали Милен Велчев и Румен Петков.

По-късно партито продължило в култово столично заведение, където обаче пиянствали ограничен кръг магистрати. Повечето съдии и прокурори не уважили “нощната фиеста” от съображения за сигурност, а Красьо довършил купона със себеподобни - дебеловрати ”добре облечени бизнесмени”.

За наличието на скандални снимки от рождения ден на Красимир Георгиев потвърждава и столичен прокурор. Фотографиите обаче мистериозно са изчезнали от лаптопа на Красьо, макар той да е бил конфискуван. Вероятно снимките ще видят бял свят тогава, когато трябва да изгърми някой магистрат или политик.

В съдебните среди върви и друг слух - че Стоян Кушлев не смеел да наложи запор върху имотите на Красьо Черния, макара вече да е ясно, че 28-годишният кадровик на съдебната система не може да докаже с какви пари е купил двата апартамента в центъра на София.

В момента срещу черничкия баровец със златните ланци се подготвя обвинение за пране на пари.

Както столичен вестник е разкрил, гаджето на фолкпевицата Магда е корумпирал декана на Стопанската академия в Свищов Величко Адамов. Доцентът успял да създаде мощна структура за пране на пари, а разследващите подозират, че реалният вдъхновител на аферата с офшорни фирми и препиране на пари с покупката на имоти по морето е Красьо Черния.

Чуват се и революционни предложения -разследването срещу Красимир Георгиев да бъде поето от чужди магистрати, тъй като неговото влияние в съдебната система е толкова силно, че няма как да бъде осъден.

В несполучлив опит да оправдае мафиотските си действия, Красьо Черния е обявил в интервю пред “24 часа”, че се е дипломирал в университета в Свищов в годината, в която Величков е бил избран за ректор. “Как си взимах изпитите предните 6 години?” попитал Красьо.

Отговорът е пределно ясен – с рушвети и връзки. Това може да бъде лесно доказано, ако Красимир Георгиев бъде изпитан по английски. Макар, че има заверка с отличен, той не знае и дума от езика на Шекспир.

В засега единственото си интервю Красимир Георгиев опитва да насочи интереса на медиите към кръга на “белите покривки”. Подобен магистратски кръг наистина съществува, твърдят източници./ БЛИЦ
 


Сходни връзки

Изчезнаха скандални снимки на Красьо Черния | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди