изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:11 EEST
ОДОБРИХА ВСИЧКИ ПРОЕКТИ ОТ ДОБРИЧКА ОБЛАСТ ЗА ОБЩЕСТВЕНИ ТРАПЕЗАРИИ    
Новини

И осемте проекта за обществени трапезарии, които бяха подадени от Добричка област в Министерството на труда и социалната политика, са одобрени. Това съобщи за НДТ Снежана Ванкова, която оглавява Регионалната дирекция за социално подпомагане. Осемте проекта са от осемте общини в нашата област.



Започва втори етап за набирането на проектни предложения за обществени трапезарии, става ясно от информация на сайта на Министерството на труда и социалната политика. Могат да кандидатстват общини и доставчици на социални услуги, които са вписани в регистъра на Агенцията за социално подпомагане за предоставяне на услугата "обществена трапезария". Допускат се кандидати, които не са представили проектни предложения по етап 1, или чиито предложения не са били одобрени от оценителната комисия. Целта е да бъдат усвоени предварително планираните по проекта средства.
На този етап Управителният съвет на фонд "Социално подпомагане" утвърди за финансиране 116 кандидати, участвали с проектни предложения за обществени трапезарии. Предстои сключването на договори с водещите организации на одобрените проекти. Предоставянето на услугата по одобрените проекти ще се извършва на територията на цялата страна в периода 15 декември 2009 г. - 31 март 2010 г. Финансирането се извършва чрез фонд "Социално подпомагане". Предвидените средства за един проект са от 5 000 лв. до 20 000 лв.
 


Сходни връзки

ОДОБРИХА ВСИЧКИ ПРОЕКТИ ОТ ДОБРИЧКА ОБЛАСТ ЗА ОБЩЕСТВЕНИ ТРАПЕЗАРИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди