изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:16 EET
Тримата, задържани за отвличане на двете ученички в Тетевен, са роднини    
Ред и сигурностТетевен. Тримата задържани за отвличане на двете ученички в Тетевен са роднини, съобщиха от пресцентъра на полицията. Антимафиоти от ГДБОП и полицаи от региона се задействали снощи след получаването на сигнал за две похитени момичета – ученички в Тетевен. Изяснено е, че двете 19-годишни момичета изчезнали от града след последния учебен час, към 18.00 часа.

Сигнал е подаден от родителите им. В бързите оперативни действия след постъпилия сигнал се включили антимафиотите от ГДБОП, полицаи от Ловеч, Тетевен, Гложене, Плевен и Долни дъбник. В резултат на съвместните оперативно-издирвателни действия е открит имотът в с. Бъркач, където те са били затворени. По данни на кмета на селото, къщата не е собственост на похитителите, а те са се самонастанили в нея. Тримата задържани са на средна възраст около 30 г. и са роднини помежду си. Всички са с богати криминални досиета. В хода на изясняването на похищението полицаите установили, че един от групата – този, който е пазел момичетата през нощта, е излежал 15-годишна ефективна присъда за убийство. До момента е изяснено, че двете похитени са държани с превръзки на очите и устата. Продължава работата на антимафиоти, криминалисти и полицаи за изясняване на обстоятелствата около случая, като паралелно с това служителите на реда издирват и на четвърти съучастник в групата, който е установен.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Тримата, задържани за отвличане на двете ученички в Тетевен, са роднини | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди