изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:00 EEST
Прочут мошеник с български авери осъден в Англия    
По света
Един от най-известните мошеници в света беше осъден във Великобритания за измами в казина в страната, пише британският вестник "Ивнинг стандард", цитиран от БТА. Абдула Тьоксьоз използвал скрита под нокътя му глава на карфица, за да бележи картите в игралните домове.


Така той успявал заедно със свои съучастници от Италия, България и САЩ да печели по 3000 британски лири на нощ между февруари 2005 г. и юни 2008 г., отбелязва изданието.
40-годишният турски гражданин бил арестуван с 10 900 долара на лондонското летище "Хийтроу" през юни. Той беше осъден на 16 месеца затвор, след като се призна за виновен за измама и използване на фалшива самоличност, посочва вестникът. Според прокуратурата не може да се каже колко точно пари е спечелил Токсос.
В средата на 90-те години измамникът имаше 10-годишна забрана за посещение във всяко казино във Великобритания, припомня "Ивнинг стандард". Дир.бг
 


Сходни връзки

Прочут мошеник с български авери осъден в Англия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди