изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:29 EEST
Бойко Борисов: Зачитам мнението на президента, но ние нашата позиция няма да сменим    
НовиниСофия. Зачитам мнението на президента, но ние нашата позиция няма да сменим. Това заяви пред журналисти премиерът Бойко Борисов във връзка с върнатото от президента искане на правителството за отзоваване на българските посланици в САЩ и Турция, предаде репортер на Агенция „Фокус”. „Президентът има правото по закон да го върне и да отхвърли това, което сме взели като решение.

Аз съм се запознал с доклада и за двата ни посланика. Абсолютно правилно е решението на Министерството на външните работи и съответно решението на Министерски съвет. Убеден съм, че след като и президента се запознае с всички материали, ще се съгласи с нас”, посочи Борисов. Той допълни, че на президента ще бъдат предоставени всички материали и тези, които са довели до опорочаване на изборите ще си понесат наказанията. Според министър-председателя, назначаваните през последните 20 години посланици са от ДПС, БСП, НДСВ и „нека малко да се сменят”. „От мен искате цялата отговорност в държавата, в същото време, когато тръгнем да сменим някого – няма да ги пипаш. Защо са ни гласували доверие – защото разчитат, че ще направим правилни смени”, каза Бойко Борисов.
Валентина БОЖИЧКОВА
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Зачитам мнението на президента, но ние нашата позиция няма да сменим | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди