изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:49 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 09.11.2009    
ВреметоПрез нощта над страната ще бъде предимно облачно и на отделни места в Западна и Централна България ще превали слабо. В източната част от страната и на места северно от планините ще духа до умерен вятър от юг-югоизток. Минимални температури, в повечето места, между 8 и 13°, в София около 8°.

Утре над страната ще има разкъсана облачност, значителна над Западна България и Родопската област и след обяд и през нощта срещу вторник там ще има валежи от дъжд. Преди обяд, главно в западната част на Дунавската равнина и Западна Тракия, където ще бъде почти тихо ще има мъгли. В Източна България ще духа до умерен южен вятър. Максимални температури между 14 и 19°, в западната част на Дунавската равнина, където ще има по-трайна мъгла, между 11 и 15°. В София 14-15°.

Атмосферното налягане ще бъде значително по-ниско от средното за месеца и през деня ще се задържи без същевствена промяна.

В планините ще духа умерен и силен южен вятър, който през деня ще се усилва, и вечерта по високите части ще бъде бурен и ураганен. Ще бъде облачно, по върховете и мъгливо. Ще има превалявания от дъжд, над 2200 метра от сняг. Максимална температура на 1200 метра около 10°, на 2000 метра около 4°.

По Черноморието ще има разкъсана облачност, без валеж. Ще духа слаб до умерен южен вятър. Топло с максимални температури между 16 и 19°.

Дежурен синоптик: Христо Христов

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 09.11.2009 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди