изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:57 EEST
Двама благоевградски полицаи на прицел за “любовни приключения и оргии”    
НовиниДвама полицейски инспектори от ОД на МВР в Благоевград са използвали приемната си в квартал “Еленово” за любовни приключения, помещението за прием на граждани двамата униформени превърнали в хотел, правили купони и оргии с “мадами”, се твърди в сигнал, изпратен до МВР - София, по който министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов е разпоредил спешна проверка, пише в. "Струма".

4-има столични експерти от инспектората на МВР в София пристигнаха миналата седмица да проверят сигнала.

Уличените са инспекторът от Детска педагогическа стая Л. Николов и кварталният Кр. Попов.
 
Министерските пратеници разпитват колегите на инспекторите и търсят потвърждение на доноса.

Според запознати целта на проверката е дискредитиране на работата на Областната дирекция на МВР в Благоевград, а доносите са дело на група бивши и настоящи полицаи, които в момента гравитират около силна на деня политическа сила. Началниците на уличените испектори вече пишат обяснения по несъстоятелните според тях обвинения.

Доносът срещу двамата инспектори е само част от изпратените в МВР сигнали за “гафове” в дирекцията.

Преди месеци на “шиш” бяха въртени служители от отдел “Кадри” по повод провелия се конкурс за назначаване на нови полицаи. Конкурсът се проведе през лятото и според сигналите той е бил опорочен. Назначавани били хора, които не са покрили изискванията на изпита за физическа издръжливост.

Веднага след конкурса бе изпратена проверка и трима столични експерти повече от две седмици проверяваха приетите кандидати, но според запознати не са установили посочените в доносите нарушения.
 
Става въпрос за тенденциозна атака от хора, които имат апетити да влязат отново в системата на МВР - Благоевград. Тези хора получават изкривена информация от работещи в системата полицаи, които също целят домогване до ръководни постове, се коментира в пиринската дирекция./БЛИЦ
 


Сходни връзки

Двама благоевградски полицаи на прицел за “любовни приключения и оргии” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди