изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:45 EEST
Конкурс по ноктопластика на Arena Professional    
ЛюбопитноПо време на Arena Professional - традиционното изложение за фризьорство, козметика, маникюр, педикюр, SPA и Wellness, което се провежда от 7 до 9 ноември в Интер Експо Център в София стана ясно кои са най-добрите ноктопластици в България. Част от програмата на изложението е и Националния конкурс по ноктопластика, който тази година се състоя за четвърти път.

Състезателите премериха сили в категориите „Изграждане с гел”, „Изграждане с акрил” и „Дизайн”. Категорията Дизайн всяка година е на тема, която е характерна за българската култура, а този път задачата беше Кукери и кукерски игри. Само десет от най-добрите ни ноктопластици се престрашиха да участват и победиха Нина Вълева от Варна в категоря Гел, Анастасия Кръстева от Велико Търново в акрилната част, а Силвия Антонова се отличи с най-добър и интересен дизайн на тама Кукери. Състезанието излъчва и краен победител, които е събрал най-много точки от участие в две от категориите – тази година купата спечели Анастасия Кръстева.
  Новото в конкурса тази година е, че победителите от секциите Гел и Акрил получават право на участие в Международния шампионат по ноктопластика, който ще се проведе през 2010 година в Дюселдорф, а пътуването се поема от организаторие. Те ще представят страната ни в най-престижното състезание в света, което вече е имало победител от български произход. Това е българинът, живеещ в Чехия, Цоню Петев, който беше част от журито на българското състезание. Журираха още украйнката Валентина Денисенко, станала световно известна с последната мода в ноктите - патентованата от нея форма EDGE. Мишел Спроут от Канада също оцени участниците, а в категорията Дизайн имаше и гост-жури – д-р по етнология Петя Банкова, която е част от екипа на Етнографски институт с музей към БАН.
  erogance.eu

erogance.euКонкурс по ноктопластика на Arena Professional

 


Сходни връзки

Конкурс по ноктопластика на Arena Professional | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди