изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:01 EET
ХОРОСКОП ЗА 10 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 10 НОЕМВРИ


ОВЕН - Правете нещата си с желание и всичко, от което се нуждаете ще дойде при вас. Отделяйте достатъчно грижи за здравето си, то е по-важно от ангажиментите ви, които могат да почакат.

ТЕЛЕЦ - Ще се потопите в динамиката на събитията и усърдно ще работите в подкрепа на всичко добро и градивно, което съзиждате. Бизнесът ще ви възнагради с придобивки, но и не само той.

БЛИЗНАЦИ - С адекватни реакции и бързи решения ще отговорите на всичко, което изисква вниманието ви днес. Съобразете се и с хората, с които делите отговорности и цели.

РАК - В подкрепа на работата ви ще се мобилизирате и я приключите навреме. Имате добра енергия, а и физическата ви форма позволява да се натоварите повече, няма да ви се отрази.

ЛЪВ - Наред с изискванията към вас ще заявите и вие своите, колкото и неприемливо да изглежда това на някого. Денят ви ще бъде по-спокоен, но няма да мине без изясняване на позициите.

ДЕВА - Добрата организация ще ви позволи да се справите с работата си днес, имате опит с подобна натовареност и ще придвижите делата си. Бизнесът ви ще потръгне неочаквано.

ВЕЗНИ - Навременните ви решения и действия ще ускорят работата ви, доближавайки я до успешното й приключване. Издръжливи сте на натоварвания, но умората няма да ви подмине.

СКОРПИОН - Предпочитани от вас занимания ще ви направят трудно достъпни за околните. Запазете добрите си отношения и не прекъсвайте връзката си тях, по-късно ще се нуждаете от подкрепата им.

СТРЕЛЕЦ - Наученото до тук ще ви помогне сами да се защитите от съмнения или разочарования. С поведението, мислите и действията си ще провокирате интереса на всички, с които общувате днес.

КОЗИРОГ - Можете да си спестите ненужни вълнения, ако по-ясно изразявате намеренията си пред другите. Ако се оставите да бъдете провокирани от нечии внушения, няма да стигнете далече.

ВОДОЛЕЙ - В интерес на големите цели, които сте си поставили е важно да сте психически устойчиви и в добро разположение на духа. За това не отдавайте прекалено значение на дребните неща.

РИБИ - Чужди ангажименти могат да ви попречат да се съсредоточите върху приоритетите си, за това е важно да отсявате нещата в своя полза. Добро развитие на съдебни дела и делови срещи.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди