изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:55 EEST
ЗАПЛАХИ И ЮМРУЦИ НА ДЕРБИТО В РАЗГРАД, "ШАБЛА" ВНАСЯ ЖАЛБА В БФС    
СпортПри ненормални условия за игра започна и завърши срещата в Разград между местния едноименен тим и състава на "Шабла".

Домакините се наложиха с 3:2 в дербито на Североизточната "В" футболна група благодарение и на реферите от Русе, които не създадоха равни условия за игра на двата отбора. Треньорът на шабленци Димчо Филев сподели, че още преди мача е бил предупреден, че не го чака нищо добро, ако отборът му тръгне да бие. През целия мач здравеняци дишаха във врата му и не спираха да го заплашват. "Имаше около 20 човека полицаи, но те просто си гледаха мача и не се намесиха. Освен това съдийската бригада от Русе удари стабилно рамо на домакините. Според мен два от головите им бяха от засада", каза още треньорът на "Шабла". Всички в лагера на добруджанския тим са много разочаровани, защото това не е първият им двубой на чужд терен, при който липсват нормални условия за игра, а шефовете от ЗС на БФС не вземат никакви мерки за нормализиране на обстановката. Затова президентът на ФК "Шабла" Красимир Сарандев бил категоричен, че този път ще внесе жалба до БФС, придружена с видеозапис от мача, за да алармира за случващото се в третия ешелон. Доказателство за ненормалната обстановка в Разград е и фактът, че след последния съдийски сигнал фенове на домакините си пробиха път в тунела и пребиха халфа  на гостите Адриан Аврамов. Играчът получи комоцио и бе откаран в болница.      

Още спортни новини в http://centersport.org


 


Сходни връзки

ЗАПЛАХИ И ЮМРУЦИ НА ДЕРБИТО В РАЗГРАД, "ШАБЛА" ВНАСЯ ЖАЛБА В БФС | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЗАПЛАХИ И ЮМРУЦИ НА ДЕРБИТО В РАЗГРАД, "ШАБЛА" ВНАСЯ ЖАЛБА В БФС
Автор: Anonymous да 2009-11-10 @ 14:08 EET
Ами, кажете кога Разград гостуват в Шабла! Да отидем заедно и ние да им подишаме във врата!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди