изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:33 EET
ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ    
Ред и сигурностМагазин, в който ще се продават вещите на хора, потънали в непогасени дългове, ще отвори скоро в Добрич.


Той ще бъде собственост на частния съдебен изпълнител Слави Сербезов. Кантората му ще бъде първата в страната, която ще се възползва от правото на Закона да отвори магазин.
За магазина е харесано място до автокъщите в началото на града, на изхода за Варна. Той ще разполага и с паркинг, на който ще стоят колите на длъжниците.
В “бутика” всеки ще може да види и да изпробва състоянието на описаните вещи - телевизори, лаптопи, мобилни телефони, домакинска техника, вместо да следи информационните табла в Съдебната палата и да обикаля по адресите на задлъжнелите собственици.
Това е втората атрактивна идея на частен съдебен изпълнител у нас, която ще намери реализация през тази година. Наскоро русенският частен съдия-изпълнител Иван Хаджииванов си купи паяк, за да събира колите на длъжници и стана първият в страната, който ще използва специализираната техника, за да гарантира изпълнението на делата.
 


Сходни връзки

ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ | 25 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2009-11-10 @ 10:19 EET
kak e dopystimo tova na gyrba na bednia narod da se podigravate taka. da falira6 dano
ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2009-11-10 @ 11:35 EET
Отвратително, страшно, срамно, та той е новоизлюпен богаташ нека вземат и последната хапка на народа. Срам за града ни и за държавата ни. На какво ще научим децата си. Бесрамник ,от къде ги взема тия пари?
ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2009-11-10 @ 11:52 EET

Как може такова безочие.Да го накаже ГОСПОД дано !щото всички сме на БОГА подлога.

ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2009-11-10 @ 13:29 EET

Браво на съдия-изпълнителя.Никой няма право да критикува.Когато длъжниците вземат парите под формата на заем или си купуват нещо на лизинг, не мислят за последствията.Нали знаете поговорката...брашно на заем, тъпкано се връща.По добре длъжниците да си правят сметката когато вземат...да мислят и за връщането.Тези които не си обслужват задължението , или са мошенници , или са много глупави та да стигнат до публична продан.

Не забравяйте, че има и наркомани, които вземат заеми за да се снабдяват с дрога....и тях ли ще оправдае някой.

ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2009-11-10 @ 14:35 EET

Ти сигурно си съдия изпълнител за да даваш такива коментари .Не мислиш ли че по този начин доста невинни хора ще им бъде испита кръвчицата.Кой е мислил, че някой ден ще остане без работа и няма да може да си плаща по кредита или поръчителите които дори не са се възползвали.А съдия изпълнителите по този начин ще имат много по-добри условия да си пълнят джоба.Нямаме закони драги ми господине или госпожо.Има хора с много големи заеми и с много пари които не могат да им вземат нищо,защото плащат на когото трябва.Сега вече далаверите на съдия изпълнителите ще бъде легална-доволни ли сте

ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2009-11-10 @ 15:08 EET
Нека и аз да изкажа мнение. Аз не съм съдия- изпълнител, а обикновен служител във търговска фирма със заплата 700 лева. Напълно подкрепям идеята и възможността да се направи такъв магазин. Нека всички глупаци, взели стоки и вещи на лизинг или кредит, без да си правят сметката поне в средносрочен план как ще си изплащат дълговете, да имат едно наум че всичко на този свят се плаща. И не може да се правиш на хитрец и да лъжеш банките , че заплатата ти е 100 лева при положение, че е около 400 лева, за да ти дадат заем, за който да казваш, че все някак ще го плащаш или като му дойде времето за връщане парите ще му мислим.
Това е мисленето на необразования и простия човек. Аз лично много се радвам, че ще мога да се възползвам от простотията и глупостта на такива хора. Като го отворят магазина имам намерение да се снабдя оттам с доста вещи на прилична цена. "БЕДНИЯ НАРОД"- Що за глупост. Като си взел назаем, ще връщаш. Иначе такива като мен, дето мислят преди яденето за това как да си платят дълговете, ще излезем по- големи глупаци и ние губим от цялата работа. Тъй като при много непогасени кредити , лихвите хвърчат нагоре. И заради такива малоумници с големи заеми без покритие , губи честният и финансово дисциплиниран човек.
Айде, дано скоро стане.
ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2009-11-10 @ 15:16 EET
Моля за извинение. В гориния коментар да се чете че лъжат банките, че взимат 1000 лв заплата, при положение, че е не повече от 400лв
ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2009-11-10 @ 18:44 EET

ПРИВЕТСТВАМ ИДЕЯТА! ДОБРА Е !

ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2009-11-10 @ 22:45 EET
Като изключим некомпетентността на сервитьора Сербезов нека припомин, че това е възможност и текст, заложен в Гражданско процесуалния кодекс /ГПК/. Какво ново е измисли "гения" Сербезов, който конюктурно - по царско време се въздигна? Иначе - дълговете трябва да се плащат!!!
ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2009-11-11 @ 10:42 EET

Господине аз съм с по-висока заплата от вас ,изплащам си кредита редовно и същевременно се възмущавам на такива хора като вас-хиени,а знаете какво е хиена нали.Банките отпускаха кредити на сулю и пулю-служителите на банките си вземаха комисиончетата от кредитополучателя макар да знаеха че всички документи са фалшиви,с това запознат ли сте.Но питам ви вас сигурен ли сте че утре ще бъдете на работа и ако имате заем как ще го изплащате,тогава ще видим кой е виновен  и кой е глупака.A за г-н Сербезов-без коментар.Възмущавам се на човекът който ще отваря магазина ако мога да го нарека така-ДАЛАВЕРАДЖИЯ

 

ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2009-11-11 @ 14:15 EET
крадци са всички съдии и адвокати
ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2009-11-11 @ 14:57 EET
Приветствам идеята.Аз например имам да получавам издръжки  за непълнолетното ми дете.Плащам държавните такси по делото ,защото длъжника не е плащал с години.Да   им вземат всичко на длъжниците!
ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2009-11-11 @ 15:58 EET

Аз не виждам какъв е проблемът, щом това ще помогне да се подобри ликвидността на активите. Не ми е ясно единствено дали обаче като се направи магазин, тържище или каквото е там, на съдията-изпълнител ще му е финансово по-изгодно, отколкото да се поддържа един или няколко склада на съхранение, които са по по-различен режим от един търговски обект. Но вероятно той си е направил сметката, щом иска да бъде и търговец. ;-))

ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2010-02-09 @ 16:32 EET
както в всеки форум има и от двете крайности на мненията. Естествено ! Аз нямам кредит да речем че съм нямал избор и сам подписал един договор за работа за 10 години. След това ме преместват в друг град аз не искам да одида но ако се откажа плащам неустойка ако реша да отида пък е по собствено желание и сега когато напусна ще плащам неутойка пак. Чесно ли е съдията да дойде и да ми обере всичко заради това че състемата ме е прецакала.


ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2010-02-10 @ 09:18 EET
Ами помъчих се да обясня на някой от тези тук които се изказват неподготвени че покрай сухото започва да гори и мокрото но те пак си знаят същото.Има хора които наистина заслужават да им се вземе всичко но има и такива които са подведени както вас и  съдия изпълнителя вместо да вникне в нещата и да се помъчи да даде някакъв савет- всички под един аршин-давай щом има далаверка за него. Те точно сега им е времето да напълнят гушките.Ще ви кажа и друго на мен пък ми пращат писъмце- покана някаква мутренска фирма за вземания на задължения от длъжници наета от друга фирма-за ШЕСТ кирливи лева от преди 4-5год за които дори незнам и не искам да знам може и да са натрупани лихвички върху някоя останала стотинчица - просто си ги платих незабавно но те не се спряха до тук и след това през 1-2 мес пак получавах поканки залепени на входа връчени на мои съседи със заплахи че ще ме дават на съдия изпълнител за това какво ще кажете а. Това е вече почти половин година.Дори и документ съм им предоставил проверил съм дали при тях е отразено че е платено-отразено е и пак -просто човека каза като дойдат пак си показвайте платежния документ и толкова а УНИЖЕНИЯТА И НЕРВИТЕ ПОПИТАХ АЗ- ПОЛУЧИХ НАСРЕЩА ВМЕСТО ИЗВИНЕНИЯ НЯКАКВИ ЗЛОБНИ ВИКОВЕ И ЗАТВАРЯНЕ НА ТЕЛЕФОНА.Незнам следващият месец дали няма да ми цъфнат на вратата с ново писмо вече да се явя пред съд.В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕМ ПИТАМ КАКВИ ЗАКОНИ ИМАМЕ -НЯКОЙ ОКРАДОХА ДЪРЖАВАТА НИ- НАШИТЕ ПАРИ И НИЩО- ДО КОГА.
ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2010-02-10 @ 09:40 EET
В твоя случай съдия-изпълнителят няма вина. Най-вероятно говориш за мобилен оператор. Българите трябва да се научим да даваме под съд точно такива мутренски изпълнения и тогава на съдии-изпълнителите ще бъде по-лесно да си вземат парите. Иначе вмоекът какво да прави, това му е работата: съдът се произнасася, той е длъжен да събере парите, ако направи компромис - няма да работи като съдия-изпълнител, а ще се моли като адвокат за някое бракоразводно дело от циганската махала.
ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2010-02-10 @ 11:17 EET
Да съгласен съм със вас но исках да кажа че нямаме закони като хората и всеки гледа както може да прецака другия. Просто много фирми и определени хора се възползват от това и се мъчат да ни изнудват.Господинът по-горе пише че ще плаща и в двата случая -защо а ако не плати какво ще стане-на съдия изпълнител а така ли трябва да бъде ще се свали още един кат кожа от гърба му и то заради това че работи и честно си изкарва парите.Разбира се и той трябва да си върши работата но доста от тях се възползват по други начини.Не искам да обиждам хората с тази професия но имате колеги които са безкруполни и гледат да си правят далаверките повярвайте ми.Искам да ви дам още един пример за беззаконие или незнам как точно да го нарека.Мой съсед преди 2-3год става поръчител на съседка  от неговото село. Госпожата не си е плащала вноските по кредита и сега на съдия изпълнител кого- разбира се поръчителя .Оная нямала собствено жилище за това ще вземат тяхното ако не внесът наведнъж 3000лв не на вноски както госпожата  която е изяла паричките- по 30 лв и вземат на месец.Първо питам защо е даден този кредит на госпожата като е чистачка със знаете каква заплата а поръчителя пенсионер -също знаете какви са пенсиите а съпругата му безработна-ще ви отговоря кредитният инспектор се е прибрал в къщи с една прилична сумичка на джоб.Защо съдия изпълнителя след като е помолен от поръчителя да ги направи тези 3000лв на вноски и поръчителят е започнал да изплаща чуждият кредит- отново се е помъчил да му вземе жилището.Сега ще  кажете да не е ставал поръчител.Пак казвам нека да намерят начин да вземат  от тези които са се възползвали а не по лесният начин- малко повече труд да вложат както ние го правим не да си стоят по бюрата.Мога да дами друг пример длъжника под носът им а те запорират заплатата на поръчителя.Стига толкова за сега
ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2010-02-10 @ 21:14 EET
ami rasbira se,4e trqbva da se pla6a,kato se vseme kredit.az jiveq v Germaniq,no tuk e sa6o taka.kato ne si pla6a6,idvat v ka6i i vsemat kakvoto ima6-televisor,kamera,pove4e tehnika gledat.ne rasbiram sa6o i v bg da ne e taka.nali i nie sme evropeizi,ve4e.a ina4e kakva vina ima sadiq ispalnitelq,kato ne se ispalnqvat sadaljeniqta
ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2010-02-11 @ 08:45 EET
Аз познавам хора които имат по няколко кредита .Просто някой хора надцениха възможностите си.И сега не могат да ги връщат. И за какво говорим.
ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2010-02-11 @ 09:54 EET

Аз говоря за хора  които не са вземали кредити а са  поръчители . Някой от съдия изпълнителите ги изнудват   да плащат вместо тези които са взели парите -защото него  го мързи да потърси тоя който е взел кредита- или не го интересува- важното е да вземе парите.А щом може по лесният начин защо да се тормози човека ДА ТЪРСИ ДЛЪЖНИКА .

ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2010-02-11 @ 10:33 EET

Абе забравил съм какво е солидарна отговорност... Учихме го в техникума, но съм го забравил. Някой поръчител или поне съучастник в някакво друго деяние, може ли да ми обясни... Надявам се да бъдете така чистосърдечнио отзивчиви, както аз се показвам пред вас чистосърдечно прост.

ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2010-02-11 @ 12:05 EET
Ами вие сам си казахте какъв сте.А така както виждам се засягате от написаното по горе- вярвайте чистосърдечно е и поръчителят за вас ако е съучастник  сте в голяма грешка защото когато човек иска да помогне на някой  приятел- това се казва приятелство или човечност което на вас ви е чуждо явно- но не е длъжен да плаща за чужди грешки и съдия изпълнителя си мисля че ако има някаква съвест ще прави всичко възможно да си взема парите от този който трябва и това ще е наистина добре свършена работа.Аз съм съгласен с това че който е взел трябва да връща не ме разбирайте погрешно.Но много ви моля малко повече старание от страна на съдия изпълнителите и няма да ви оплюват.
ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2010-02-19 @ 13:18 EET
браво за идеята,така трябва да се постьпва,иначе народа няма да се научи да си плащат заемите
каде се намира точно магазина,някой ако може да ми даде малко информация

ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2010-02-19 @ 15:00 EET
абе   оставете го човечеца кой знае каква далавера ще се върти покрай тоя магазин  както всички останали  далавераджии 
ЧАСТЕН СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ ОТВАРЯ МАГАЗИН С ИЗЗЕТИ ВЕЩИ
Автор: Anonymous да 2011-05-30 @ 00:02 EEST
Napalno si prav.Ako vsichki misleha kato teb balgaria shteshe da e mnogo napred a ne v takav haus.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди