изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 20:51 EEST
СВИЛЕН СИМЕОНОВ НАПУСКА ВАРНЕНСКИЯ СПАРТАК    
СпортОбщо 13 футболисти на „Спартак" (Варна) подписаха пълномощно на адвокат Ясна Ставрева да пусне от тяхно име молби за разтрогване на договорите им по вина на клуба за арбитража през декември и да ги представлява на заседанието, съобщават медиите в морската ни столица.





Сред тях е добричлията Свилен Симеонов, който след като се завърна от Азербайджан, облече екипа на варненския тим и бе неизменен титуляр в срещите на "Спартак" досега в Източната "Б" футболна група. Ставрева защитава интересите на Асоциацията на професионалните футболисти и през миналото лято е помогнала на 25 от тях да прекъснат взаимоотношенията си със своите работодатели по вина на клуба. „Вярваме, че ще ни помогне, пък и едва ли ще има проблем да го направи, след като правото е на наша страна", уточниха играчите. Освен Свилен Симеонов молби са подали още Юри Иванов, Латин Венков, Станислав Жеков, Веселин Пенев, Ангел Стойков, Георги Костадинов, Иван Павлов, Димитър Воденичаров, Михаил Аврионов, Васил Боев, Мартин Димов и Тони Костадинов.

За още спортни новини посетете http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

СВИЛЕН СИМЕОНОВ НАПУСКА ВАРНЕНСКИЯ СПАРТАК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди