изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:49 EET
Шефът на моргата прави родео пиян    
Ред и сигурностШефът на моргата катастрофира пиян. Директорът на катедрата по съдебна медицина в Александровска болница доц. д-р Станислав Христов се преобърнал с колата си в понеделник и по чудо оцелял, пише "Стандарт".

Медикът се търкалял няколко пъти на пътя край разклона на 13-и км към село Гуцал, в посока Самоков. Дошлите на място полицаи го извадили от колата и тогава видели, че Христов залита. Тестът с дрегер отчел 2 промила алкохол в кръвта, съобщи  районният прокурор на Ихтиман Десислава Михайлова. Тя уточни, че кръвните проби на доцента ще станат готови след седмица. Христов е бил сам в колата.

Според запознати най- вероятно доцентът е карал с превишена скорост. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 343 б от Наказателния кодекс, заяви прокурор Михайлова. Шофирането с над 1,2 промила, в което той е обвинен, предвижда до една година затвор.

Заради катастрофата доцентът не е успял да се яви по делото срещу австралиеца Джок Полфрийман в понеделник в Софийския градски съд и то бе отложено. Вчера следобед мобилният телефон на д-р Христов бе изключен.

Медикът бе арестуван през март 2008 г. и обвинен за 98 незаконни вземания на тъкани и кости от починали хора, преди да им бъде направена аутопсия. Впоследствие те били изнасяни за САЩ. Прокуратурата проверяваше данни за участието му в още 500 подобни случая от 2004 г. досега.
http://blitz.bg
 


Сходни връзки

Шефът на моргата прави родео пиян | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди