изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:12 EEST
СТУДЕНТИТЕ МОГАТ ДА ПРАЗНУВАТ ПО КРАЛСКИ В "ДВОРЕЦА"    
НовиниТази година културният център "Двореца" в Балчик ще предложи на студентите нов 8-ми декември под мотото: "Екопразник в хармония с природата", съобщиха оттам.

Да се насладят на зелено пътуване, природосъобразен хотел, вековни дървета, неувяхващ сребърен дъб и много чиста любов по мостчетата на въздишките, е пожеланието на служителите на "Двореца" към младите гости. И напомнят за поверието, че веднъж празнувал в "Двореца" - никой не си отива от него завинаги. Той доставя наслада, романтика, култура, история и спомени, заради които всеки се връща отново и отново ..., обясняват домакините. Те предлагат нов вид купон - на брега на морето, с разходка по крайбрежната ивица до Албена, и лабиринта на Двореца, свободно време из алеите на влюбените и историята на изкуството , пресъздадена в картините от галерия "Тихото гнездо", са част от естетическата наслада, предлагана от културния институт.
Предвиждат се посещение в музея с експонати от времето, в което е живяла кралица Мария и възможност за туробиколка на античния град Балчик. Блюдата, които ще зарадват студентите в празничната вечер, са само с екологични продукти, но са определени като произведения на кулинарното българско изкуство от най-великите артисти на 21 век, каквито са Франсис Форд Копола ("Кръстникът"), Ейдриън Пол (Шотландски боец), Ян Енглерт (Осъдени души) и Кшищоф Зануси. Всичко това студентите могат да получат на цена за куверт и нощувка 45 лева на човек.
 


Сходни връзки

СТУДЕНТИТЕ МОГАТ ДА ПРАЗНУВАТ ПО КРАЛСКИ В "ДВОРЕЦА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди