изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:39 EEST
ЛИЛАНА, BIG SHA И SKILLER ИДВАТ В ДОБРИЧ    
НовиниСлед огромния успех на парчето Dime Piece, главните герои на проекта стартират мащабно национално турне "Dime Piece Tour By Fibella Wave". То ще премине през 20 града в България, включително и Добрич. 
В рамките на месец ЛиЛана, легендарния рапър Big Sha /Мишо Шамара/ и най-популярният роден бийтбоксер - Skiller ще взривят клубовете с комбинация от най - големите им хитове, нови парчета,  ремикси на някои от старите им песни и живи импровизации върху бийтбокс ритъм.

 ЛиЛана е включила в репертоара си новото си парче със световната звезда Akon, както и някои от песните, които записа преди броени месеци в САЩ. В шоуто ще вземат участие и Consa, DJ Danny, Играта, както и горещите момичета от балет "New Ex". Турнето ще бъде в Добрич на 12 ноември - в диско-клуб Звезда, от 19.30ч.
По време на турнето ЛиЛана, Big Sha и Skiller  ще се ангажират  с проблема с насилието. Те ще кажат "Не на насилието"  във всеки град от турнето, както и ще се срещнат с ученици в избрани училища, за да ги призоват да не допускат и толерират физическо или психическо насилие в живота си и този на хората около тях. Турнето се осъществява с подкрепата на Fibella Wave. Медийни партньори на "Dime Piece Tour By Fibella Wave"  са радио и телевизия  THE VOICE. За всички фенове  на ЛиЛана, Big Sha и Skiller, ще има много награди, както и възможност да качат снимки и впечатления от концертите на www.fibellawave.bg.
 


Сходни връзки

ЛИЛАНА, BIG SHA И SKILLER ИДВАТ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди