изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:28 EEST
КМЕТСКИ САЙТ И ОБЩИНСКА СТРАНИЦА - С ПРИЗ НА ПУБЛИКАТА    
ОбществоНа провелия се 10-и юбилеен конкурс на "БГ Сайт" страницата на община Каварна зае трето място в "БГ Сайт 2009" с гласовете на публиката.

Това съобщиха от морското кметство. Трето място любителите на глобалното пространство отредиха и на личния сайт на кмета Цонко Цонев - www.kmetal.eu. От кметството припомнят, че общинският сайт се състезава в категорията "Публична администрация и НПО", а сайтът на градоначалника - в "Личен блог / сайт".
В надпреварата се включиха тази година общо 183 сайта в 12 категории. Имената на най-добрите български сайтове бяха обявени на официална церемония в хотел "Шератон" София.
Инициатор на идеята и организатор на конкурса БГ Сайт и Уеб семинара за периода 1999 - 2003 г. е ABC Design & Communication. От 2000 година като партньор на конкурса е привлечен M3 Communications Group Inc. От тази година организатор на конкурса е новоучредената Фондация БГ Сайт, допълват от морската община. Каварна благодари на всички, които са дали своята подкрепа за сайта на община Каварна и личния сайт на кмета Цонко Цонев.
 


Сходни връзки

КМЕТСКИ САЙТ И ОБЩИНСКА СТРАНИЦА - С ПРИЗ НА ПУБЛИКАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди