изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:18 EEST
ВЪВ ВАНКУВЪР НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА, НАШЕНЦИ СА ГОТОВИ ДА НИ ПРИЮТЯТ НА ХОТЕЛСКИ НАЧАЛА    
СпортБългари, живеещи в канадския град Ванкувър, в който през февруари ще се проведе зимната Олимпиада, са готови да приютят нашенци, тъй като отдавна легловата база там е заета.

Сънародниците ни са готови да предложат подслон и частни квартири на хотелски принцип. Офертата важи от началото на януари до март 2010 г.
"Хотелите за Олимпийските игри са отдавна резервирани или блокирани за големи корпорации и участници в игрите. Това означава, че няма повече стаи за феновете на зимните спортове или други закъснели да направят резервация акредитирани лица.
Българи живеещи във Ванкувър предлагат частни помещения на хотелски принцип, напълно самостоятелни или част от апартаменти или къщи на гости, журналисти и други акредитирани лица по време на Олимпийските игри", заяви живущата в Канада българка Мануела Лазаров. Тя и останалите нашенци там са готови като домакини да посрещнат своите гости от летището, да предоставят телефон и интернет по време на престоя им, както и да поддържат висока хигиена в квартирите. От своя страна те искат бъдещите им гости също да пазят чисто, да не пушат в дома или да вдигат шум след определен час.  
Лично Мануела Лазаров се ангажира да се договаря със собствениците, за да не надуват много цените. Тя ни информира, че цените на такива подобни стаи варират между $200-800 на ден за стая и даже и по-скъпи има в зависимост от месторазположението и големината. Само за сведение нашенката допълва, че цените на хотелските стаи са били обявени от $500 на стая на ден и нагоре и всичко вече се е  разпродало.

За още спортни новини посетете
http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

ВЪВ ВАНКУВЪР НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА, НАШЕНЦИ СА ГОТОВИ ДА НИ ПРИЮТЯТ НА ХОТЕЛСКИ НАЧАЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди