изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:54 EEST
ДИМИТЪР ПЕТРОВ И ВЛАДИСЛАВ МАТЕЕВ В ДЕСЕТКАТА НА БЪЛГАРИЯ    
СпортТоп-ракетите на тенис клуб Изида Димитър Петров и Владислав Матеев изпращат 2009 година с престижни класирания в националната ранглиста на България.

Tова стана ясно, след като федерацията обяви крайните класирания в почти всички възрастови групи.
Митко, който е тази година постигна невероятен успех при 16-годишните, след като стана държавен шампион, ще приключи като №5. През годината той събра 476 т., но участва само в 2 турнира в България. Първият в крайното подреждане Фердун Шефкедов от Локо 98 приключва с 524 т. с 8 турнира. Добричлията Християн Христов завършва 44-и със 64 т. от 6 турнира. Каварненецът Стефан Трифонов е осми с  409 т. с 3 турнира. На двойки Митко и Стефан са шампиони от държавното в зала. При 14-годишните най-напред от добруджанци е Павел Господинов от Изида, събрал 72 т. от 7 турнира за 48-о място. Предстои тенис-централата да обяви крайните класирания при юношите до 18 години, където другият най-добър състезател на местния клуб се придвижи от 13-о до 6-о място. Тук Стефан Трифонов е седми. При мъжете Цветан Михов от Левски е №1. Топ-ракетата ни при мъжете Пресиян Иванов завършва 30-и. Той имаше потенциал и за ТОП20, но не бе записан да участва в държавния шампионат. При жените на върха е Хюлия Велиева от Лозенец 2000. Първата ракета на Изида в нежния пол Макси Вичева е 20-а. Изключително силен сезон направи Димана Митева. Тя е най-добре представилата се състезателка на добричкия тим във възрастовите групи до 14 и до 16 години, където е съответно 22-ра и 25-а. Нейната сестра Ирина завършва в ТОП 50 в страната при 14-годишните и даде сериозна заявка догодина да разгърне още повече своя потенциал. 

За още спортни новини посетете http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

ДИМИТЪР ПЕТРОВ И ВЛАДИСЛАВ МАТЕЕВ В ДЕСЕТКАТА НА БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди