изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:24 EEST
Астронавтка от САЩ със символична присъда за любовна афера    
По света
Бившата американска астронавтка Лайза Новак, обвиняема в една афера с любовен триъгълник в Националното управление за аеронавтика и космически изследвания (НАСА), се призна за виновна в кражба с взлом, нанасяне на побой и опит за отвличане, но получи лека присъда след споразумение с прокурорите по случая.


Новак призна вината си по тези обвинения и така се отърва от по-нататъшно съдебно преследване, предаде АФП, цитирана от БГНЕС.
Решението на съда е 2 дни затвор, една година пробация и 50 часа обществено полезен труд. Двата дни зад решетките отпадат автоматично, тъй като тя е имала мярка за неотклонение задържане под стража. Освен това съдията задължи подсъдимата да напише извинително писмо на своята жертва.
Бившата астронавтка от НАСА напълни страниците на вестниците, когато на 5 февруари 2007 г. пропътува с кола 1500 км без почивка, за да "разчисти сметки" със съперницата си Колийн Шипман, за която подозираше, че има връзка с астронавта Уилям Йофлин, когото ухажваше. На летището в Орландо Лайза нападна съперницата със сълзотворен газ, като освен това носеше нож и бейзболна бухалка. Колийн Шипман твърдеше, че била сигурна, че Лайза е искала да я убие, но благодаряла на Бог, че успяла да избяга от нападателката, която беше арестувана на паркинга на летището. dir.bg
 


Сходни връзки

Астронавтка от САЩ със символична присъда за любовна афера | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди