изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:06 EEST
Кремиковските работници на протест, затварят центъра    
ОбществоКремиковските работници отново излизат на протест днес. В 9.00 часа от моста Чавдар ще тръгне шествие, организирано от НФ”Металургия” КТ „Подкрепа” АД и ФСО „Подкрепа” Кремиковци. Причина за протеста е неясната съдба на комбината и на работещите там металурзи.

Във връзка с организиране на митинг шествие от 7.00 часа тази сутрин до приключване на мероприятието се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на западната и северната част на пл. „Св. Ал. Невски”. Шествието е съгласувано да се по следния маршрут: от моста Чавдар по бул. „Кн. Ал. Дондуков” бул. „В. Левски”, пл. „Св. Ал. Невски” ул. „Оборище” ул. „Раковски” ул. „Славянска” ул. „Раковски” до пл. „Св. Ал. Невски”. Синя зона на пл. „Ал Невски” се закрива./БЛИЦ

Отлага се протестът на кремиковските работници за 16 ноември
12 ноември 2009 | 08:29 | Агенция "Фокус"
София. Днес няма да има протест на работниците от „Кремиковци”. Протестите на металурзите ще започнат на 16 ноември. Това каза пред Агенция „Фокус”лидерът на ФСО „Металурзи” Людмил Павлов. „Надяваме се днес да се проведе среща с министър-председателя Бойко Борисов”, посочи Павлов.
Той уточни, че протестът се организира само от едната синдикална организация – тази на „Подкрепа” и в организацията му не участват представителите на КНСБ и ФСО „Металици”, представлявани от Васил Яначков.
Десислава АНТОВА

 


Сходни връзки

Кремиковските работници на протест, затварят центъра | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди