изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:32 EEST
Имало е сделки на БСП със Саддам?    
Политика
Има наличие на данни за сделки на БСП с режима на Саддам Хюсеин, заяви бившият шеф наразузнаването Димо Гяуров, сега депутат от Синята коалиция, по Pro.bg, предаде БГНЕС. Гяуров допълни, че като директор на службата не веднъж е подавал сигнали. Той обаче не уточни дали има подпис на Георги Първанов под сделките.


Темата за импийчмънт на президента е изкуствено породена от медиите и подета впоследствие от Иван Костов, Волен Сидеров и Бойко Борисов, смята депутатът от Синята коалиция.
По думите му за момента няма сериозни основания, за сезиране на Конституционния съд за отстраняването на държавния глава. Според Гяуров в обществото вече се е насложило морално разочарование от работата на двамата ни посланици в Турция и САЩ.
Той обяви още, че СДС няма да подкрепи бюджета за идната година в частта му за НЗОК.
От своя страна депутатът от Коалиция за България Антон Кутев коментира, че темата за импийчмънта е отвличане на вниманието от основния проблем – Бюджет 2010.
„За да не говорим за бюджет и т.н. И сега вадим някакви скелети от гардероба - Саддам колко е сташен и т.н. Изведнъж на някой му хрумва някаква идея, медиите я приемат. Ако тръгнем така, ще стигнем и до Лайпцигския процес”, обобщи иронично Антон Кутев. dir.bg
 


Сходни връзки

Имало е сделки на БСП със Саддам? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди