изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:02 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
ОбществоПрез изминалото денонощие на  територията на Областна дирекция на МВР - гр. Добрич е извършено едно криминално престъпление.

· На 11 ноември т.г. в 12,15ч. в РУ на МВР Ген.Тошево е получено съобщение от жител на с. Росица , за това че за времето от 17,30ч. на 10 ноември т.г. до 12,15ч. на 11 ноември т.г. неизвестен извършител е извършил кражба на един брой телевизор марка “Телетекс” от дома му в същото село. След проведени незабавни оперативно- издирвателни мероприятия е задържан заподозрян извършител на  престъплението - Ж.Ж./31/ от същото село. Телевизорът предмет на кражбата е върнат на собственика. Образувано е досъдебно производство.

            · След проведени незабавни оперативно издирвателни мероприятия от служители на Първо РУ на МВР и сектор КП при ОД на МВР Добрич e задържана група от 3 лица извършили през последния месец  грабежи на територията на гр.Добрич.   Това са А.А./20/ от гр.Добрич, А.И./27/ от гр.Добрич и Н.А./27/ от гр.Добрич. Лицата са криминално проявени, като А.А. има наложени 5 присъди за кражби  , А.И. има наложени 3 присъди за кражби и Н.А. има  1 присъда за унищожаване на имущество. И тримата са задържани с прокурорско разпореждане за 72 часа. По време на изясняване на случаите са иззети веществени доказателства свързани с престъпленията. Работата по изясняване на престъпната им дейност продължава.

 

През денонощието на територията на областта е регистрирано едно пътно-транспортно произшествие, с материални щети.

 

През денонощието на територията на  гр.Добрич няма възникнали пожари.

 

 

12 ноември 2009 г.                              ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди