изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:50 EEST
33-годишен остава в ареста за опит за открадне автомобил    
Ред и сигурностДобричкият окръжен съд потвърди взетата спрямо 33-годишния Кирил В. Й. от Добрич мярка за неотклонение „задържане под стража”. Той е разследван по досъдебно производство за опит противозаконно да проникне в автомобил „Опел Астра” без съгласието на собственика му. Деянието е извършено около 02,30 ч. на 05.11.2009 г.

 

Той обжалва наложената му на 06.11.2009 г. от Районен съд – Добрич, мярка за неотклонение „задържане под стража” с аргументите, че не е извършил деянието и има тежко семейно положение. Адвокатът му твърди, че в момент на уплаха мъжът е изхвърлил на метри от колата свои вещи, сред тях - ключове, с които тя би могла да се отвори.

 Кирил Й. има средно образование, работи като строител, не е женен, реабилитиран. През октомври 2009 г. му е повдигнато обвинение за две тежки умишлени престъпления – кражба и повреждане на чуждо имущество.

Добричкият окръжен съд взе предвид, че той е задържан за тежко умишлено престъпление, има лоши характеристични данни и висящо наказателно производство срещу него за деяние, извършено това лято. Съдебният състав прецени, че от събраните доказателства може да се направи обосновано предположени за авторство на деянието, за което е привлечен да отговаря. Предвид високата степен на обществена опасност на стореното от Кирил Й. и неговата личност, съдът прие, че съществува реална опасност той да се укрие или да извърши друго престъпление, и е необходимо той да остане в Следствения арест.

Определението на Добричкия окръжен съд е окончателно.

 

12.11.2009 г.                                                    Пресслужба Добрички окръжен съд

 


Сходни връзки

33-годишен остава в ареста за опит за открадне автомобил | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди