изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:20 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ПРОКУРАТУРАТА ПОГВА ФИРМИТЕ С НЕУВЕЛИЧЕН КАПИТАЛ    
ЛюбопитноПроверка на всички дружества по търговския регистър започва Окръжна прокуратура - Добрич. Целта е да се издирят ООД-тата и АД-тата, които не са увеличили капитала си. За всички тях ще бъдат внесени в съда искове за прекратяване, съобщиха от ведомството. До октомври бе срокът за увеличение на капиталите. Вече 10 дружества от Добрич са прекратени по искане на собствениците им, съобщи зам.-окръжният прокурор Г. Коларов. Сред тях са и дружества, учредени с цел приватизация, които вече са изчерпали смисъла на съществуването си.

АПЕЛАТИВНА ПРОКУРАТУРА ПОДНОВЯВА ПРОВЕРКА СРЕЩУ КМЕТА

Апелативна прокуратура - Варна подновява проверка срещу кмета на Добрич Лъчезар Росенов. Тя е започната по жалба на областния управител, който е подал сигнал до Районна прокуратура - за това, че градоначалникът е издал на 28 август 1997 г. документ с невярно съдържание, в резултат на което частен имот е продаден като държавен и е подведена областна управа. Първото становище на РДВР - Добрич, след разпоредената от добричката прокуратура проверка, беше за прекратяване на преписката поради липса на доказателства. След постановление на по-висшата инстанция случаят се връща за допълнителна проверка.
НДТ - 15 ноември 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ПРОКУРАТУРАТА ПОГВА ФИРМИТЕ С НЕУВЕЛИЧЕН КАПИТАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди