изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 20:36 EEST
ДОБРУДЖАНЦИ РАЗЧИТАТ НА ПОДКРЕПАТА НА ФЕНОВЕТЕ    
СпортУтре от 14.30 часа са срещите от 13-ия кръг на Източната "Б" футболна група, в който Добруджа 1919 приема на стадион "Дружба" състава на Калиакра.

От щаба на домакините съобщиха, че очакват около 3000 зрители да дойдат на стадиона, за да подкрепят своите любимци в дербито на Добричка област. "Изключително много разчитам на подкрепата на феновете в този мач. Предложиха ни да играем от 11.00 часа, но ние отказахме именно заради нашите привърженици. Ще излезем задължително за победа и се надявам с подкрепата на феновете да се поздравим с успех", каза старши треньорът на "жълто-зелените" Валентин Пейчев. От наставника на добруджанци научихме още, че в отбора има трима контузени - Тодор Данков, Веселин Живков и Славомир Илиев. Лекарският екип обаче прави всичко необходимо за бързото им възстановяване и се очаква, че те ще бъдат на разположение на Валентин Пейчев за утрешния сблъсък.
Двубоят с Калиакра се очаква с огромен интерес, защото и каварненци ще излязат за трите точки. Както е известно, българското "Каляри" се цели в първото място, за да спечели промоция за "А" група. Затова в програмата на каварненци победата на стадион "Дружба" е задължителна. Поради наказание за натрупани жълти картони мача в Добрич ще пропусне голмайсторът на тима Иван Петков. Старши треньорът Филип Филипов няма да може да разчита и на халфа Делчо Стоилов, който е контузен. С по-леки травми са Иван Караджов и Четин Садула, но се предполага, че те ще бъдат възстановени за утрешното дерби.

Още спортни новини ще откриете в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНЦИ РАЗЧИТАТ НА ПОДКРЕПАТА НА ФЕНОВЕТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди