изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 01:33 EEST
Кичка Бодурова: Хубавичка бях, затова Тато ме канеше по партита!    
Интервюта Жената е истинска в леглото след 40

На 29 ноември е рожденият ден на певицата Кичка Бодурова, която живее в Лас Вегас...
През 1981 г. само за няколко месеца тя загубва родителите си. В периода от 1981 г. до 1989 г. гастролира в Гърция, Малта, Алжир, Англия, Русия, Чехия, Полша, Унгария и Австралия. Работи в шоупрограма в Лондон в продължение на 6 месеца и през юни 1991 г. заминава за Америка. Омъжва се след 1 година и става майка след още една. През 2005 г. се разделя със съпруга си Крис Зарпас, с когото имат Кристи-Жаклин. След кратка житейска авантюра с българин тя отново е щастлива при Крис и благодарна на Бога за това.

- Здравей, Кичка, как е времето в Лас Вегас?
- Времето захладня преди два дни и това ми напомни за България. И ето, че и ти ми пишеш. Бях решила да не идвам тази зима, защото искам да изкарам Коледа вкъщи, но много зачестиха поканите за Новогодишни участия, та взех да размислям.

- Знам, че ти беше любимка на дипломатическия елит по „татово” време?!
- Не знам дали бях любимка, но често бях канена по правителствени участия. Ами хубавичка си бях, нали така, пък и все още държим фронта, признай! Аз

не мога да кажа, че някой ме е изнасилил.

Никога не съм имала случай някой да ме унижи с държанието си. Нито лично съм присъствала на някакви сцени. Единственото, което беше, е, че ние седяхме на същите маси, до министри, дипломати на вечерята. Но в това няма нищо лошо. Винаги цветята на масата са желани... Пък и това не е ставало само по Живково време... Така е било и е навсякъде по света! Някои мои колежки се бяха пооженили за синовете на някои от правителството и спечелиха много - и престиж, и звания - за тях вратите бяха широко отворени навсякъде. Те бяха привилегированите.

- Защо или заради кого се раздели с първия си съпруг Крис Зарпас?
- Това е много лично и не желая да отговарям. Всеки един семеен живот има катаклизми. Някои преживяват болестта си прави, без никой да разбере, други решават, че всичко е свършено – искат да започнат нов живот! Да бъдеш влюбен е толкова хубаво!... Но знаеш ли защо - защото си абсолютно заблуден. Да виждаш света с розови очила и всичко е толкова хубаво! Но когато ги свалиш - истината е друга.

Единственият начин да съжителстваш с някого е компромиси – ако можеш. И ако има защо - дали ще е дете, дали материалното, дали качествата на човека, с когото си... Стига този някой да не нарани достойнството ти. Всичко се прощава, само това не. Или прощаваш веднъж - може да е било грешка. Прощаваш втори път. Но трети – няма! Поне за мен. Аз наистина благодаря на Крис, че имаше търпението да изчака толкова време. Тази година, когато го поканих да дойде лятото в България, той много се зарадва и ми каза: “Надявам се лошият ти сън да е свършил. Ти заслужаваш много повече!”

- А какво ще кажеш за последната ти връзка?
- Когато една жена няма много опит – тя прави грешки! Но всички се учим само от собствените си грешки. Не съжалявам за нищо в моя живот. Всяко мое преживяване е скъпо за мен. Защото съм дала от себе си и са ми дали. Трябва да пазим само добрите спомени и да забравяме лошите. Поне да се стараем да правим това, защото иначе само се измъчваме. Аз

благодаря на Г. за хубавите мигове. Лошите... – не си ги спомням!

- Кои са по-добри любовници според теб – гърците или българите?
- Въпросът е за любов или за секс? Любов значи много. За мен любов значи, когато погледнеш човека, когото обичаш, очите ти да са просълзени. През розовите очила – разбира се. Не вярвам мъжете да се делят на нации. То е до човека. Е, гърците сигурно ще ти кажат по-нежни думи – като “Агапи му”, ”Матя му”... Българите в това отношение мисля, че са по-дървени. В комплиментите. Но все пак хубаво си е да си го кажеш на нашенски.

Много ме е яд например, че Крис не обича зелеви сарми. Веднъж една моя приятелка беше направила тук във Вегас кисело зеле и ми беше донесла. Остави го в гаража. След няколко дни аз търся зелето, за да направим сармички. Търся, търся... по едно време питам Крис - дали е виждал нещо такова... в буркан. А той вика - “Ами нещо ужасно миришеше в гаража и аз го изхвърлих”. Ами какво да ти кажа. Ако беше българин, нямаше да го направи, нали?!

- А американците как определяш?!
- Абе, крайно време е да имам мнение по въпроса. Може ли такова нещо - 19 години в Америка и още да нямам мнение. Но ти обещавам, че ще те информирам веднага, когато съм готова с отговора. Срамота!

- Опиши една бурна и страстна любовна нощ на Кичка Бодурова?!
- Еее, that’s to much! /в превод: Еее, това е прекалено! – б. а./
Но друго бих казала. Жената според мен е истинска в леглото след 40! Да не кажа и по-късно, но да не се впускаме в подробности. И, разбира се, зависи от партньора. Отговорът на този въпрос струва поне 10 000 000 долара! (смях).

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ

 


Сходни връзки

Кичка Бодурова: Хубавичка бях, затова Тато ме канеше по партита! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди