изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:09 EET
Сектите имали план да превземат обществото    
Общество
Сектите имат план не само как да превземат едно общество, а имат цял план за отношение към семейството, към децата, към институциите. Това каза свещеноиконом Силвестър, цитиран от Агенция "Фокус". Той заяви това на семинар на тема „Образователните институции като цел на сектантската дейност”.


За една секта със стройна организация и регистрация, каквато е например комунизмът, е важно младите да са само в служба на тази секта, а всеки, който не е в полза на сектата, бива изчистван, според него.
Свещеноиконом Силвестър разказа и свои примери за контакт с хора от секти - например в едно семейство, в което единият от съпрузите е християнин, а съпругата е от групата на петдесятниците, се е наблюдавал опит за натиск от страна на съпругата и опит за настройване на децата от брака срещу бащата, който не е от тази група.
В семействата, които принадлежат към секти, не може да се разбере проблемът от първо лице - винаги има някой член на семейството или приятел, който разказва за проблема. В някои секти има целенасочено влияние върху децата, обясни свещеноиконом Силвестър. Но въздействието върху децата може да окаже влияние върху по-нататъшния живот. dir=bg
 


Сходни връзки

Сектите имали план да превземат обществото | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди