изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:56 EEST
Цветан Цветанов: Няма да допуснем подобен мутренски подход да бъде осъществяван на територията на страната    
Новини София. Снощи се е разиграла една ситуация в центъра на София, въпросният Сако – Стефан Бонев е преследвал Боби Цанков, отправяни са заплахи, което няма как да бъде допускано от Министерство на вътрешните работи – подобен манталитет и мутренски подход да бъде осъществяван на територията на страната. Това каза пред Агенция Фокус министърът на вътрешните работи и вицепремиер на България Цветан Цветанов.


„Ние получихме сигнал от самия Боби Цанков. Веднага бе създадена организация за локализиране и задържането на Сако с мярка 24 часа, абсолютно неадекватни обяснения за поведението си. Днес съвместно с Прокуратурата мярката беше променена на 72 часа”, посочи Цветанов. Той каза още, че е необходимо да се спазват правилата за обществен ред и сигурност. „Ако някой смята, че с подобен подход ще решава свои проблеми, няма да го допуснем. Правосъдната система ще работи изключително респектиращо, адекватно, за да можем да гарантираме сигурността на българските граждани, за да имаме спокойствие и да имаме справедливост в обществото”, заяви министър Цветан Цветанов.

Николай Кокинов: Ще бъдат проверени имотите и имущественото състояние на задържания за 72 часа Сако
14 ноември 2009 | 17:34 | Агенция "Фокус"
София. Соченият за наркобос Сако е задържан за 72 часа и ще му бъде повдигната постоянна мярка за задържане. Това заяви пред Агенция Фокус Николай Кокинов главен прокурор на Софийска градска прокуратура.
„Сако е задържан за 72 часа с обвинение по 144 ал. 3 за закана за убийство ще му поискаме и постоянна мярка за задържане. Делото се гледа в Районна прокуратура”, заяви Кокинов.
„Ще бъдат проверени имотите на Сако, след това колата, с която се е движел някакъв скъп автомобил, ще изследваме откъде има пари за тези вещи”, каза още Николай Кокинов. Той уточни, че Сако не е бил хванат с наркотици в момента, в който е заплашвал с убийство Боби Цанков.
Десислава АНТОВА
 

 


Сходни връзки

Цветан Цветанов: Няма да допуснем подобен мутренски подход да бъде осъществяван на територията на страната | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Цветан Цветанов: Няма да допуснем подобен мутренски подход да бъде осъществяван на територията на страната
Автор: Anonymous да 2009-11-14 @ 19:35 EET

Бре, тоз Боби Цанков... Ама той ако играе самостоятелно, дали ще има куража да се показва по телевизията и да коментира българската "мафия"...

Голяма реклама му направиха, дано не го смачка, като оня другия, "писателя" дето гостува при Венета Райкова, а после го отсвириха.

Цветан Цветанов: Няма да допуснем подобен мутренски подход да бъде осъществяван на територията на страната
Автор: Anonymous да 2009-11-14 @ 20:20 EET
Kak бе Цветанов?Та нали Вие сте част от тая мутренска сган???

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди