изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:45 EEST
Борисов: Президентът явно ще прави партия    
Политика
Върхушката на ДПС е направила куп безобразия и един по един им повдигат обвинения, падат имунитети, но никой не е казал, че партията е криминализирана, коментира в Смолян министър-председателят Бойко Борисов, предаде БТА. Според него тройната коалиция е източила парите на държавата с начина, по който е управлявала. Парите са изхарчени, а всички други спекулации трябва да престанат, те изнервят и министрите и те стават по-резки в езика си, смята Бойко Борисов.


Президентът явно ще прави партия и ще се занимава с политика, през тези две години ще работи за новия си политически проект, прогнозира пред журналисти в Смолян премиерът Бойко Борисов. Според него е неочаквано Георги Първанов "4 години да мълчи и изведнъж да скочи да ни напада".
Премиерът Бойко Борисов откри днес рехабилитираната пътна отсечка с. Соколовци - квартал Устово, която е част от път II-86. Пътят бе осветен с водосвет, отслужен от Пловдивския митрополит Николай, Константийския епископ Антоний и свещеници от Смолян. Гости на церемонията са министър Росен Плевнелиев, депутатите от ГЕРБ Даниела Дариткова и Николай Мелемов, областният управител Стефан Стайков. Участъкът Соколовци-Устово е част от 29-километровия второкласен републикански път Соколовци- Смолян- Средногорци, който се модернизира със средства по ФАР-Трансгранично сътрудничество и от републиканския бюджет. Стойността на проекта е 10,632 млн. евро, от тях около 55 процента са национално съфинансиране, а 45 на сто са от европейската програма.
Изцяло реконструиран е участъкът от с. Соколовци до Смолян, с дължина около 10 км. Продължава работата по отсечката Смолян- Средногорци - 18 км. По-късно днес премиерът Борисов ще провери и как върви изграждането на пречиствателната станция за отпадни води на областния град. Тя е част от "Интегрирания воден цикъл на гр. Смолян", финансиран по програма ИСПА на Европейския съюз. Общата му стойност е близо 30 млн. евро. Това е най-големият проект в областта, свързан с опазване на околната среда и водите.Министър-председателят ще направи кратко посещение в Областната администрация, където ще се запознае с работата на администрацията и с текущите проблеми на региона.
На среща с кметове и представители на Областна администрация в Смолян премиерът Бойко Борисов заяви, че ще има пълна подкрепа за региона като "приоритетен и много важен за българщината като цяло". Общинари от областта запознаха министър-председателя с проблемите около откриване на нови пътища с Гърция и високата безработица в планинския район. dir.bg
 


Сходни връзки

Борисов: Президентът явно ще прави партия | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Борисов: Президентът явно ще прави партия
Автор: Anonymous да 2009-11-14 @ 21:25 EET
Нека му помогнем да си направи партията час по скоро!!! Като отстраним него и вицето Магарин от постовете..........

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди